Home Lifestyle TRAILER: de Sint houdt een siësta en Piet smijt met paella in...

TRAILER: de Sint houdt een siësta en Piet smijt met paella in voorsmaakje van eindejaarsspecial van ‘Wat Als?’

Het zalige programma keert nog één keertje terug naar het kleine scherm.

wat als
© VTM

‘Wat Als?’ komt nog een keer terug, en dat in de vorm van een eindejaarsspecial. VTM lanceerde nu een trailer van deze speciale aflevering en die belooft al veel goeds.

Het is al drie jaar geleden dat we naar de allerlaatste aflevering van ‘Wat Als’ konden kijken op VTM. Drie seizoenen lang lagen we meermaals plat van het lachen met de korte sketches waarin onder anderen Ruth Beeckmans, Ben Segers, Bruno Vanden Broecke en Matteo Simoni het leven wel héél letterlijk namen. Het programma kreeg in 2014 zelfs een Emmy Award voor beste comedy.

Sangria, paella en siësta

We maakten dan ook een behoorlijk groot vreugdesprongetje toen regisseur Tim Van Aelst bekend maakte dat er een eindejaarsspecial komt van ‘Wat Als?’. We hopen stiekem nog altijd op een nieuw seizoen, maar dit kan de gemoederen toch al een beetje sussen. Tal van vaste waarden zijn opnieuw van de partij waaronder Bruno Vanden Broecke, Koen De Graeve, Ruth Beeckmans, Ben Segers, Barbara Sarafian, Jeroen Perceval, Janne Desmet, Nico Sturm en Charlotte Timmers.

In deze speciale uitzending ligt de focus op de periode tussen Sinterklaas en Drie Koningen. De trailer die VTM nu lanceerde, licht een tipje van de sluier op en geeft ons alvast een grappige sketch. In ‘Wat als Sinterklaas echt uit Spanje kwam?’ zien we Bruno Vanden Broecke als de goedheilige man met Spaanse roots. Hij heeft nood aan een siësta en Piet gooit niet met letterkoekjes, maar met paella. Tot grote spijt van de kindjes natuurlijk, maar tot grote vreugde van de mama’s die lekker van de sangria slurpen.

Deze special wordt uitgezonden op VTM op 1 januari 2020. De beste manier om het nieuwe jaar te starten? Al lachend natuurlijk, en daar helpt ‘Wat Als?’ maar al te graag aan mee.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.