Home Lifestyle TRAILER: in het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ gaat het allesbehalve goed...

TRAILER: in het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ gaat het allesbehalve goed met de dokters

Wie vreesde dat het na 16 seizoenen saai zou worden, heeft het duidelijk mis…

grey's anatomy
© ABC

Aftellen doen we niet alleen naar het vervolg op ‘Frozen’, maar ook naar het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Het ondertussen al 16de (!) seizoen van de populaire doktersserie gaat binnen enkele dagen van start in de Verenigde Staten en de trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

Op 26 september gaat het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ van start in de Verenigde Staten, maar voor de eerste aflevering er officieel wordt uitgezonden, hebben de makers nog een laatste trailer voor ons. Na het zien van de beelden kunnen we alvast stellen dat het nieuwe seizoen allesbehalve saai gaat worden!

Opgepast: spoilers

Eerst en vooral krijgen we te horen dat Meredith, Richard en Alex ontslagen zijn. Deze eerste ruilt haar witte doktersjas in de trailer in voor een knaloranje vest. Zij moet namelijk van het gerecht een taakstraf uitvoeren. Daarnaast blijkt ook dat ze wellicht haar titel van arts kwijt is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook voor de andere artsen van Grey Sloan ziet het er niet meteen beter uit. Tussen Alex en Jo gaat het nog steeds niet goed. Zo zien we hoe hij haar afzet bij een revalidatiecentrum en hoe zij hem nog steeds wegduwt. Daarnaast doen de andere koppels het ook niet veel beter. Owen smeekt Teddy om naar huis te komen, maar zij gaat niet op zijn vraag in. Amelia die wil dan weer een open relatie met de knappe Link. Al gaan zijn gevoelens voor haar duidelijk een stuk dieper. Drama genoeg, maar het zijn Maggie en Jackson die aan het kortste einde getrokken hebben. Uit de trailer blijkt namelijk dat het niet zeker is of deze laatste nog in leven is…

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: