https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Deze top-dj’s brengen Tomorrowland naar je woonkamer

Deze top-dj’s brengen Tomorrowland naar je woonkamer

Feest mee met onder anderen Dimitri Vegas en Lost Frequencies.

Tomorrowland
© daniels joffe via unsplash

Tickets voor Tomorrowland zijn meestal in een oogwenk uitverkocht. Maar wat als de top-dj’s zoals Dimitri Vegas en Lost Frequencies die op dit festival staan gewoon in je woonkamer komen draaien? Feest dinsdag 31 maart met hen mee via een livestream.

We blijven massaal in ons kot om de verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te houden. Feestjes, fuiven en festivals zijn dus momenteel nog helemaal niet aan de orde. De wintereditie van Tomorrowland werd noodgedwongen afgelast en we weten nog niet of het festival deze zomer zal kunnen plaatsvinden in Boom. Muziek brengt mensen normaal gezien dichter bij elkaar en dat is ook het belangrijkste doel van Tomorrowland. Omdat dit nu even niet kan, komen de top-dj’s gewoon naar ons toe. Niet in real life natuurlijk, want zij zitten ook in quarantaine, maar via een livestream.

Magische ervaring

Schuif morgen, dinsdag 31 maart, om 15u even alles aan de kant en volg de livestream ‘United Through Music’ op Instagram, Facebookpagina of YouTube-account van Tomorrowland. Lost Frequencies geeft het muzikale startschot. Hij zorgt ervoor dat we een uur lang de beentjes losgooien op zijn vetste schijven. Felix wordt om 16u afgelost door Afrojack. De Nederlander geeft het beste van zichzelf tot 17u en dan is het de beurt aan Dimitri Vegas, die het voor een keertje zonder zijn broer Mike zal doen. Vintage Culture zorgt tot slot om 18u voor de perfecte afsluiter.

Elke dj speelt een unieke set vanuit zijn of haar eigen leefomgeving en presentator Adam K praat de show aaneen terwijl hij in zijn thuisstudio in Londen zit. Hij zal ook een babbeltje slaan met de artiesten én met de mensen die meeluisteren thuis. ‘Ik ben heel blij dat we mensen van over de hele wereld thuis een magische ervaring kunnen bieden’, aldus Dimitri Vegas.

Lees ook: