Home Lifestyle 10 tips voor een heerlijk stoute Valentijnsdag

10 tips voor een heerlijk stoute Valentijnsdag

Van vibrerende eitjes tot een kinky gezelschapsspel!

© rawpixel via Unsplash

Valentijn hoeft geen melige, commerciële dag vol met boeketten bloemen en dozen pralines te zijn. Maak er een ongelooflijk sexy avond van dankzij deze 10 stoute tips. Veel plezier!

1. Geef elkaar een heerlijke massage

En dan bedoelen we niet twee minuutjes elkaars rug strelen terwijl je Netflix kijkt. Zet die tv uit, speel een goed muziekje, kleed jullie uit en haal die massageolie boven. Geef hem een full body-massage, van zijn kleine teen tot  zijn oorlelletjes, en blijf extra lang ‘hangen’ bij de erotische zones. Daarna is het jouw beurt. Maak elkaar gek door enkel je handen te gebruiken.

2. Gebruik een spannend seksspeeltje

Wil je wel eens iets nieuws proberen in de slaapkamer, gebruik dan een seksspeeltje tijdens het vrijen. Je partner vindt het sowieso geweldig om jou te zien genieten – en is misschien zelfs blij dat hij twee minuutjes kan rusten – en jij wordt extra hard verwend. Het vibrerend ei van EasyToys, dat je vindt op hun speciale Valentijnspagina, doet je kirren van plezier. Het heeft zeven verschillende vibratiepatronen en drie snelheden. Laat je partner het activeren – tot wel twintig meter – met een afstandbediening of geef een heerlijke extra dimensie aan jullie vrijpartij.

3. Speel een sexy rollenspel

Kruip eens in de huid van iemand anders. Jij bent een wereldbekende zangeres en je partner speelt je gespierde bodyguard. Of jij zit vast in een brandend huis en je lief is de stoere brandweerman die je uit de vuurzee komt redden.

4. Neem een warm bad of een stomende douche

Laat het bad vollopen en voeg wat badschuim of een bruisbal toe. Wrijf elkaar zachtjes in met douchegel, laat je haren wassen en kom volledig tot rust in zijn armen. Een beter voorspel is er niet! Heb je geen badkuip thuis, ga dan met z’n tweetjes onder een stomende douche en wees creatief met die douchekop.

5. Draag een verleidelijk lingeriesetje

Hebben jullie de gewoonte om bij thuiskomst direct jullie kleren in te ruilen voor een comfy pyjama- of trainingsbroek en een slobbertrui? Groot gelijk, maar trek op 14 februari toch eens je allermooiste jurk aan en zorg ervoor dat je partner zijn mooiste maatpak of hemd aantrekt. Onder je little black dress doe je een verleidelijk lingeriesetje aan. Vanavond ben jíj het cadeautje dat hij moet uitpakken, en de inhoud zal hem zéker bevallen.

6. Speel een kinky gezelschapsspel

We spelen een spel vanavond, maar dit keer geen traditioneel bordspel. Er zijn tal van erotische spelletjes die het ideale voorspel zijn voor het echte werk tussen de lakens. Vanavond zijn er geen verliezers, enkel winnaars.

7. Talk dirty

Dat kan al van ‘s middags beginnen. Stuur een stout sms’je wanneer jullie allebei nog aan het werken zijn, want dat doet het verlangen alleen maar toenemen. Voeg daar eventueel een pikante foto aan toe, en de concentratie is in één klap verdwenen. Eenmaal thuis zeg je rechtuit en superzelfzeker wat jij wil dat je partner zal doen met je, bijvoorbeeld: ‘Pak me nu op de keukentafel en gooi mijn benen in je nek.’ Je zal het geen twee keer moeten vragen…

8. Heb seks op een spannende plaats

Ruil die oude vertrouwde slaapkamer eens in voor een andere plaats. De keukentafel, de wasmachine, de achterbank van de auto of zelfs het tuinhuis! Lekker spannend en onvergetelijk.

9. Doe een stoute lapdance of striptease

Zet je lief op een stoel en bind zijn handen vast. Haal je beste en meest verleidelijke dansmoves boven op een opzwepend liedje terwijl je langzaamaan je kleren uittrekt. Maak hem nog gekker door af en toe je been rond hem te zwaaien.

10. Kijk naar een erotische film

Ruil jullie vaste Netflixreeks voor één avondje in voor een geile film. Kruip dicht tegen elkaar aan onder een dekentje. Wedden dat jullie niet eens tot in de helft van de film raken? Wat je zelf doet, doe je beter.

Nog meer hete tips en seksspeeltjes vind je op www.easytoys.be. Enjoy en happy Valentine!

Lees ook: