Home Lifestyle MY PLEASURE: 1001 manieren om écht voor genot te gaan in bed

MY PLEASURE: 1001 manieren om écht voor genot te gaan in bed

Illustratrice Jüne Plã toont in haar boek 'Climax Club' letterlijk hoe seks ook anders kan.

tips masturberen
© Mathilde Langevin via Unsplash

Ben je het beu om steeds op dezelfde manier de liefde te bedrijven? Dan weet illustratrice Jüne Plã precies wat jij voelt. Net als jij vindt zij het genoeg geweest met routineuze penetratie, dus maakt ze letterlijk een tekeningetje bij hoe seks en masturberen ook anders kan.

De Franse Jüne Plã groeide op in de buurt van Marseille. Van jongs af aan had ze een passie voor tekenen. Daar maakte ze later haar beroep van; ze ging aan de slag als character designer voor videogames. Maar hoe cool die job ook was, er bleef wat borrelen aan haar binnenkant. Op een zomerse dag, terwijl ze een pijp rookte, wist ze eindelijk wat het was. Haar seksleven was niet je dat, en ze wist precies hoe dat kwam. Nooit had iemand haar geleerd dat seks meer kon zijn dan voorspel-coïtus-ejaculatie, maar haar vrouwelijke instinct en haar groeiende interesse in het feminisme fluisterden haar steeds vaker wat anders in. Ze ging dus eigenhandig (pun intended) op zoek naar hoe seks ook anders kon. Hoe het iets waardevols, rechtvaardigs en bijzonder moois kon zijn.

Ze vond het antwoord op die queeste en besloot haar bevindingen met de wereld te delen. Via haar razend populaire Instagramaccount @jouissance.club deelde ze haar nieuw verworven kennis aan de hand van creatieve, ludieke en expliciete illustraties met mannen en vrouwen over de hele wereld. Het werd een verzameling die ze nu bundelt in een leerrijke, hands-on seksgids die alle facetten van seksualiteit, behalve penetratie, in de verf zet. En wij mogen van haar al een tipje van die sensuele sluier oplichten.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!