Home Deco 10 tips om je huurwoning te transformeren zonder je waarborg te verliezen

10 tips om je huurwoning te transformeren zonder je waarborg te verliezen

'Blind Gekocht'-expert Bart Appeltans geeft tips: verander of verberg elementen die je niet bevallen.

tips huurwoning
© Huy Phan/Ksenia Chernaya via Pexels

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om van z’n stekje een droomhuis te maken. Of dat nu wegens geldgebrek is of restricties van de verhuurder. Heb je een huurhuis en wil je er toch helemaal je ding van maken zonder je waarborg te verliezen? Interieurarchitect en ‘Blind Gekocht’-expert Bart Appeltans geeft tips.

Het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ ging afgelopen week van start op Play4. Daarin zien we hoe acht gezinnen Bart Appeltans en Béa Vandendael blind vertrouwen en hun zuurverdiende centjes aan hen overlaten. Het duo heeft de (soms bijna onmogelijke) opdracht om een huis te vinden voor die gezinnen. En terwijl we bij het eerste kijkmoment vaak teleurstelling zien, slaagden Bart en Béa er de afgelopen twee seizoenen toch telkens in om de koppels aangenaam te verrassen.

Omdat wij soms stiekem jaloers zijn op de parels die Bart Appeltans creëert, belden wij de interieurarchitect en oprichter van architectenbureau SFAR op en vroegen hem alles over hoe je je huurwoning kan transformeren zonder je waarborg te verliezen.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!