Home Lifestyle 4 dingen die je moet doen om je vlucht een stuk comfortabeler...

4 dingen die je moet doen om je vlucht een stuk comfortabeler te maken

Zo voelt het alsof je in no time op je bestemming bent.

© Nils Nedel via Unsplash

Heb jij je reisje naar de zon al geboekt, maar heb je geen zin in de lange vliegreis? Lees dan vooral snel verder, want wij hebben 4 van de beste tips verzameld die je vlucht een stuk aangenamer zullen maken.

1. Alle beetjes helpen

Investeer in enkele items die je reis zo aangenaam mogelijk maken. Een eigen oogmasker, nekkussen en dekentje zijn geen overbodige luxe als je een lange vlucht voor de boeg hebt. Vaak krijg je die accessoires ook aan boord, maar een eigen exemplaar is vaak net iets aangenamer.

2. Let op je houding

Ook als je in een vliegtuig zit, wil je nog altijd op je houding letten. Net als wanneer je aan je bureau zit, is ook hier een goede houding van belang. Probeer daarnaast om af en toe je benen te strekken en maak een wandelingetje door het gangpad. Als je wil, kan je meteen van de gelegenheid gebruikmaken en je armen en benen wat stretchen.

3. Comfort boven alles

Je outfit bepaalt voor een stuk hoe comfortabel je vliegtuigreis zal worden. Kies voor schoenen die je makkelijk aan en uit krijgt. Verder draag je het best een losse broek en een ruime sweater. Die skinny jeans geef je maar een plekje in je koffer.

4. Benut de plaats die je hebt

Kan je niet weg uit je stoel? Geen nood, want er zijn enkele dingen die je ter plaatse kan doen om ervoor te zorgen dat je niet met rugpijn van het vliegtuig stapt. Om je nek soepel te houden, rol je met je hoofd voorzichtig van de ene naar de andere kant. Die oefening kan je eigenlijk makkelijk toepassen op bijna al je andere ledematen. Draai bijvoorbeeld cirkels met je polsen en enkels. Ook je schouders losmaken kan je door die een paar keer naar voren en naar achteren te rollen. Daarnaast kan je je armen over je borstkas kruisen en voorzichtig wat spanning opzoeken. Let er alleen op dat je je buurman geen elleboogstoot geeft. Last but not least kan je je knieën naar je borst brengen om je beenspieren wat losser te maken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.