Home Lifestyle ZALIG: dit Kroatische eiland ontpopt zich tijdens de zomer tot heus party...

ZALIG: dit Kroatische eiland ontpopt zich tijdens de zomer tot heus party island

Wij zijn alvast onze koffers pakken!

Obonjan
Nog geen plannen voor deze zomer? Misschien is het eiland Obonjan, aan de kust van Dalmatië in Kroatië nog wel een ideetje. Drie maanden per jaar ontpopt het onbewoonde eiland zich namelijk tot een heus party island. Feesten aan de oevers van het water, terwijl de zon op je neus staat? Yes, please!

Van yoga bij zonsopgang, cocktails aan het zwembad terwijl de beste beats door de boxen knallen tot wegdromen onder een schitterende sterrenhemel: aan unieke ervaringen is er op Obonjan geen gebrek. Tien weken per jaar, van eind juni tot begin september, transformeert het voorheen onbewoonde eiland tot pop-up vakantiewalhalla voor feestvierders en natuurliefhebbers.

Eat. Dance. Dream. Repeat.

Van noord tot zuid, oost tot west, elk stukje Obonjan heeft zijn eigen kenmerkende vibe. In het oosten sip je van een cocktail terwijl je op een opblaasbare flamingo over de azuurblauwe golven drijft. In het westen vind je The Pavillion, het kloppende hart van Obonjan, waar mensen samenkomen tijdens een van de workshops of comedy nights, in de cinema of fitness.

In het noorden loop je ‘s ochtends langs de kustlijn en hou je een stop in Market Street om een nieuwe zonnebril te scoren. Mag het allemaal wat rustiger, dan ga je best naar het zuiden. Geniet van een behandeling in de wellness, een meditatiesessie of verkwikkende smoothie in de bar. ‘s Nachts kan je er trouwens door een van de telescopen naar de sterren kijken! Net als ons al je koffers aan het pakken? Boeken doe je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.