Home Lifestyle Deze tip om geld te sparen is zo simpel dat we het...

Deze tip om geld te sparen is zo simpel dat we het raar vinden dat we er niet eerder aan gedacht hebben

Je spaart er bijna € 2.000 per jaar mee.

Sparen

Je doet nog zo je best maar het lukt je toch niet om wat geld bijeen te sparen voor die leuke reis, die schoenen die al eeuwig op je wishlist staan of die lening voor dat appartement? Hier is een super simpele manier om snel wat geld bijeen te sparen.

Wat je moet doen: ga naar de supermarkt en betaal een keer zonder bankkaart of elektronische maaltijdcheques. Yep, je betaalt cash. CASH! Lekker old school. Wanneer de kassadame of -heer je dan je wisselgeld geeft, en er zit een briefje van € 5 bij, geef je dat niet meteen weer uit maar steek je het thuis in een apart kistje of een enveloppe. Zo doe je dat elke keer en voor je het weet heb je een heleboel geld opzij gezet.

Bijna € 2.000 per jaar

Maak er een sport van om briefjes van € 5 te verzamelen en je zal verrast zijn hoe snel je wat bijeen gespaard hebt. Beeld je in: als je elke dag van de week € 5 aan de kant kan zetten en dat 52 weken per jaar, dan heb je op het einde van de rit € 1.820 in je kistje zitten. Dat zijn een heleboel wellnessuitjes of schoenen, toch? Game on!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.