Home Lifestyle Hotspots LONDON CALLING: Tiffany & Co. opent binnenkort een Blue Box Café in...

LONDON CALLING: Tiffany & Co. opent binnenkort een Blue Box Café in Europa

Ontbijten in een blauw juwelendoosje? Yes, please!

© Tiffany & Co. & Harrods

Staat een breakfast at Tiffany’s bij jou ook al enkele jaren op de bucketlist? Dan hebben we goed nieuws, want binnenkort moet je amper een uurtje reizen om het van je verlanglijst te schrappen. Het juwelenmerk Tiffany & Co. opent namelijk hun eerste Europese Blue Box Café volgende maand in Londen.

In 2017 openden ze al zo’n blauw café in hun flagshipstore in New York en met succes, want het werd niet alleen een populaire hotspot onder de toeristen, maar ook onder de New Yorkers zelf! In dat cafe kan je heerlijk ontbijten, uitgebreid lunchen of gewoon een warme chocomelk of Instagramwaardige cappuccino drinken. En dat zal je binnenkort ook in Londen kunnen doen, want daar opent Tiffany & Co. hun eerste Europese café in het luxueuze gebouw van het populaire warenhuis Harrods.

Eten in een blauw juwelendoosje

Je zal er net zoals in New York à la Audrey Hepburn van een ontbijtje of afternoon tea kunnen smullen in een blauw decor dat veel weg heeft van de juwelendoosjes van Tiffany & Co. De nieuwe hotspot werd prachtig gedecoreerd en afgewerkt met enkele unieke muurschilderingen. Het eten zal er trouwens geserveerd worden op een exclusief Tiffany & Co.-servies. Dat servies en een ruim gamma aan juwelen zal te koop zijn in het Blue Box Café.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘We zijn ontzettend blij dat we het Tiffany’s Blue Box Café in Europa mogen introduceren. Het past perfect bij het concept van Harrods, een van ‘s werelds meest iconische warenhuizen’, vertelt Richard Moore, vice-president van afdelingen global store design en creative visual merchandising bij Tiffany & Co. ‘We zijn al langer actief in Londen en door het Tiffany Blue Box Café daar te introduceren, bieden we onze klanten een nieuwe manier om zich onder te dompelen in de wereld van Tiffany.’

Vanaf 15 februari kan je in Harrods terecht voor een echte breakfast at Tiffany’s. Aarzel niet te lang om je trein- of vliegtuigticket te kopen, want het Blue Box Café zal maar tijdelijk open zijn. Hoe lang het precies zal openblijven, is nog niet geweten. Hier kan je voor de zekerheid wel al een tafeltje reserveren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: