Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: deze bijzondere cocktailbar is hét walhalla voor plantenliefhebbers

HOTSPOT: deze bijzondere cocktailbar is hét walhalla voor plantenliefhebbers

Mr Fogg's House of Botanicals cocktailbar in Londen
© Mr Fogg's

Standaard op ons adressenlijstje tijdens een citytrip: lekkere restaurantjes, een fancy cocktailbar en een mooie plantentuin. Maar wat als we je vertellen dat je de drie ook op één plek kan vinden? Enter: Mr Fogg’s House of Botanicals in Londen.

Heb jij binnenkort een citytrip naar het bruisende Londen op de planning staan? Dan raden we je aan om Mr Fogg’s House of Botanicals tussen je must visit adresjes te zetten. De cocktailbar is een waar walhalla voor plantenliefhebbers, zowel wat het interieur als de menukaart betreft. ‘De thuisbasis van de enorme verzameling exotische flora en fauna die Mr Fogg tijdens zijn reizen heeft verzameld’, klinkt het op hun website.

Cocktailbar meets botanische tuin

En dat merk je al aan de met bloemen bezaaide inkom. Van aromatisch kenmerkende cocktails tot een uitgebreid ‘Language of Flowers’-menu, elk item wordt door in house botanici gecreëerd met als enig doel: al je zintuigen te prikkelen. Ga je liever all the way? Dan kan je sinds deze maand aanschuiven bij de Botanical Brunch. Op het menu: brunchklassiekers met een botanische twist zoals bacon & maple pancakes met vers fruit en eetbare bloemen of een botanical Bellini bijvoorbeeld. Bon, wanneer vertrekt de volgende trein naar de overkant van het kanaal?

Mr Fogg’s House of Botanicals: praktisch

48 Newman Street, Fitzrovia, London W1T 1QQ
Website

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.