Home Lifestyle De 12 onbetwistbare fases die Sidney doorstond in deze ‘Temptation Island’-aflevering

De 12 onbetwistbare fases die Sidney doorstond in deze ‘Temptation Island’-aflevering

Zoals het een ware artiest betaamt, bereikt Sidneys creatieve vermogen een hoogtepunt door zijn intense verdriet.

© Vijf

De dertiende aflevering van dit ‘Temptation Island’-seizoen werd een ware ongeluksaflevering voor Sidney. Hij kreeg geen al te positieve uitspraken van zijn vriendin Demi te zien bij het kampvuur. Deze 12 fases moest hij doorstaan.

1. Pre-kampvuurhaat tegenover de verleiders

Op weg naar het kampvuur kan Sidney het alweer niet laten om machogewijs te insinueren dat de verleiders homo’s zijn. Vooral brutale Jaimy moet eraan geloven. Aan Sidneys stoere praat te horen, keek hij toen nog lichtelijk uit naar zijn kampvuurbeelden.

2. Stabiele steun voor de andere mannen

Aangekomen bij het kampvuur, probeert hij Heikki te kalmeren wanneer die hoort hoe verleider Jaimy gilt dat hij zijn wifey zal ‘neuken’. Op dat moment wist arme Sidney natuurlijk nog niet wat hem te wachten stond…

3. Met de neus op de feiten

En dan krijgt hij zijn eigen kampvuurbeelden te zien… In de eerste twee fragmenten gebeurt er, afgezien van Demi’s onschuldige geflirt met Gaetan, niets noemenswaardigs. Maar wanneer Sidney uit de mond van zijn eigen vriendin hoort dat zij helemaal geen zin heeft om hem te zien, knapt er iets in hem…

En dan zijn het de andere mannen die hém plots moeten steunen.

4. De Rick-moet-nu-zijn-mond-houden-of-ik-ga-accidenten-doenfase

Eerlijk is eerlijk. Die fase is herkenbaar voor iedereen. De ‘Temptation Island’-presentator braakt meer dan eens uiterst bizarre woordgroepen uit. Maar dat het geen verantwoord idee was om Sidney nog wat droeviger te maken over de uitspraken van zijn vriendin, dat hadden de kijkers thuis allang door.

Je bedoelt het allemaal goed, Rick, we know. Maar laat nu maar hangen.

5. Zelfbeklag in ‘t kwadraat

En toen begon het door te dringen bij Sidney… Zijn vriendin, waar hij alles voor doet – eindelijk kregen we die zin dat we al tig keer in de voorstukjes gezien hadden te horen-, kijkt er niet naar uit om hem terug te zien. Waaraan heeft hij dat verdiend?

Vooral de frustraties omtrent de scooter waar hij mee rijdt opdat Demi zijn auto zou kunnen gebruiken, komen plots boven.

6. Alweer dat schandalig racistische kantje

Vijf bliepte wijselijk Sidneys ergerlijke uitspraak weg, maar uit de niet al te blije hoofden van Morgan en Roger kunnen we afleiden hoe hij Gaetan noemde. Racistische uitspraak nummer… We zijn de tel kwijt. Kan iemand er alsjeblieft voor zorgen dat die man nooit nog op tv komt?

7. Non-verbale agressie tegenover derden

En toen moesten de arme cameraman en Heikki’s zonnehoedje eraan geloven.

8. De emoties beginnen op de stembanden te spelen

Sidneys stoere masker valt plots af en ook zijn stem begeeft het. We horen een flauw piepstemmetje. Ook ons hart staat tijdens deze fase haast op breken.

9. Roger geeft een bijna geslaagde therapiesessie

Bokser Roger doet dienst als boksbal en laat Sidney al zijn agressie eruit boksen. Nobel!

Nadien breekt Sid opnieuw en spreekt Roger hem bemoedigend toe…

… tot plots deze niet zo gepaste woorden volgen. Jammer, Roger. We geloofden bijna dat er een toekomst als psycholoog voor jou was weggelegd!

10. De complete ineenstorting

Daarbij zet Sidney eerst zijn ijdelheid aan de kant. Zijn haar zit niet, hij is smal (?) en voor een keertje interesseert hem dat niet eens nog.

De hut biedt geborgenheid voor Sidneys compleet getormenteerde gevoelens. Voor ‘t eerst hebben we écht te doen met hem.

11. Creatieve fase tracht de wonden te zalven

Zoals het een ware artiest betaamt, bereikt Sidneys creatieve vermogen een hoogtepunt door zijn intense verdriet. Improviseren maar!

12. Zelfverminking

Nadat hij bij het boksen eerst zichzelf als boksbal gebruikte, begint hij zichzelf na de zangsessie in het gezicht en op de borst te slaan…

We zeggen het niet graag, Sidney, maar het ergste moet allicht nog komen. Demi kreeg vandaag namelijk ook heel wat beelden te zien die ze liever niet zag. Veel succes bij de hereniging!

Tot volgende week, liefste dramatoeristjes!

Lees ook: