https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Harry Potter-fans, opgelet: er opent binnenkort een The Wizard Store in Gent...

Harry Potter-fans, opgelet: er opent binnenkort een The Wizard Store in Gent én Kortrijk

Je vindt er onder meer sweaters van Griffoendor, boterbiertjes, smekkies in alle smaken, puzzels, verkleedkledij en zelfs behangpapier.

the wizard store
© 2004 Warner Bros

Dreuzels en tovenaars, iedereen is welkom in The Wizard Store waar je allerlei Harry Potter-spulletjes kan kopen. Goed nieuws als je van magie houdt, want er opent binnenkort een nieuwe vestiging in Kortrijk én Gent.

De boeken lazen we allemaal, zeker al drie keer, in een ruk uit en ook de films kennen we ondertussen al uit ons hoofd. Harry Potter was, en is nog steeds onze grote held en dankzij de klungelige tovenaar hoopten we jarenlang stiekem dat we ook een uitnodiging voor Zweinstein in onze brievenbus zouden vinden. De hoop op dat laatste hebben we helaas moeten opgeven, maar dat wil niet zeggen dat we niet nog altijd van een beetje magie houden! Dankzij The Wizard Store, een winkel waar je allerlei Harry Potter-spulletjes vindt, kan je je even in die wondere tovenaarswereld wanen.

Unieke locatie

Van sweaters of T-shirts van Griffoendor of Ravenklauw, over een boterbiertje of smekkies in alle smaken, tot puzzels, toverstafjes, verkleedkledij of zelfs behangpapier. Iedere Harry Potter-fan komt er aan zijn/haar/hun trekken. Vroeger moest je hiervoor helemaal naar Charleroi, Moeskroen of Bergen rijden. Maar binnenkort opent er niet een, maar twee nieuwe vestigingen.

Op zaterdag 4 september opent de winkel in Kortrijk, en meer bepaald in de Doorniksestraat 11. Een dagje later op zondag 5 september volgt Gent. Daar gaan de deuren open op een unieke locatie ergens onder de grond. Spannend! Noteer deze dagen alvast in je agenda als je je dit najaar nog eens wil onderdompelen in de wondere wereld van Harry, Hermelien, Ron, Hagrid en co. Of gewoon je voorraad chocolade kikkers dringend moet aanvullen.

Lees ook: