https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ‘The Shape of Water’ en 3 andere topfilms die in december naar...

‘The Shape of Water’ en 3 andere topfilms die in december naar Play More komen

Ook een recente Disneyfilm kreeg een plaatsje in het aanbod.

The Shape of Water
© The Shape of Water - IMDB

Je gaat volgende week ongetwijfeld de kerstboom zetten (als ie er al niet staat) en dan is er niets zo leuk als ‘s avonds in de zetel ploffen om naar een goede film te kijken met in je ooghoek die fonkelde lichtjes. Nodig je vrienden uit, haal de popcorn boven en plan een heerlijk filmavondje met de nieuwste must sees op Play More.

Heb je nog wel wat films opgenomen maar geen zin om de hele tijd door te spoelen? Of ben je door je voorraad op Netflix heen? Enter: Play More, want wie een speciaal serie- en filmabonnement bij Telenet heeft, wordt in december net als vorige maand getrakteerd op een hele reeks topfilms. Van de grote Oscarwinnaar ‘The Shape of Water‘ over het veelbesproken ‘Call Me By Your Name‘ tot de fantastische Disneyfilm ‘A Wrinkle in Time‘.

1 / 4
The Shape of Water
Call Me By Your Name
Lady Bird
A Wrinkle in Time
The Shape of Water
The Shape of Water

Oscar voor Beste Film, Beste Regie, Beste Muziek en Beste Decors en daarbovenop ook nog eens 9 Oscarnominaties! Meesterverteller Guillermo Del Toro pikte een formidabele cast uit – Michael Shannon, Sally Hawkins, Richard Jenkins, Octavia Spencer – voor dit wonderlijke fantasierijke avontuur over een van de meest onwaarschijnlijke liefdesverhalen tegen de achtergrond van de Koude Oorlog. Hartverwarmend, visueel adembenemend, sprookjesachtig en met een donker kantje.

Vanaf 15 december. Bekijk de trailer.

Call Me By Your Name
Call Me By Your Name

‘Call Me By Your Name’ is een fantastische film over verleiding en begeerte en een van de mooiste zomerliefdes ooit op pellicule gezet. Een meesterwerk van regisseur Luca Guadagnino die ons eerder al verleidde met ‘A Bigger Splash’ en ‘Io sono l’amore’. Het broeierige liefdesverhaal openbaart ook machtig talent Timothée Chalamet, die de filmwereld in razend tempo verovert. Met posterboy Armie Hammer vormt hij een verrukkelijk duo waar je je ogen niet kan van afhouden.

Vanaf 29 december. Bekijk de trailer.

Lady Bird
Lady Bird

Must see coming-of-ageverhaal. Kate Winslet wordt algemeen aanzien als ‘de nieuwe Meryl Streep’ maar volgens ons hoort die eretitel toe aan een fantastische Amerikaanse actrice uit Ierland: Saoirse Ronan. Haar vertolking in ‘Lady Bird’, een soort liefdesbrief aan tieners, is werkelijk fenomenaal en leverde haar dik verdiend een Oscarnominatie voor Beste Actrice op. Actrice Greta Gerwig, die haar regiedebuut maakt, werd bovendien de vijfde vrouw ooit om genomineerd te worden voor Beste Regie en de allereerste voor een debuutfilm.

Vanaf 16 december. Bekijk de trailer.

A Wrinkle in Time
A Wrinkle in Time

Wervelend en oogverblindend Disney-avontuur. In dit SF-epos, gebaseerd op de immens populaire kinderboekenreeks, ligt het voortbestaan van de wereld in handen van een tienermeisje. Zet je schrap voor een intergalactische belevenis boordevol wonderlijke werelden, waanzinnige avonturen en kleurrijke plaatjes. Deze Disney-ruimtetrip kan ook nog eens uitpakken met kleppers als Oprah Winfrey en Reese Witherspoon voor en regisseuse Ava DuVernay achter de camera.

Vanaf 9 december. Bekijk de trailer.

Lees ook: