Home Lifestyle Je kan je momenteel gratis (!) inschrijven voor een virtueel kamp van...

Je kan je momenteel gratis (!) inschrijven voor een virtueel kamp van The North Face

Krijg een spoedcursus natuurfotografie, maak een T-shirt met tie-dyeprint van het noorderlicht en leer overleven in de wildernis!

© Anastasiia Tarasova via Unsplash

Avonturiers, unite! Je kan je momenteel namelijk inschrijven voor een avontuurlijk (virtueel) kamp van The North Face. De komende twee weken krijg je van hun experts enkele toffe tips en tricks in je inbox zodat je er zélfs thuis toch nog een avontuurlijke vakantie van kan maken.

The North Face is voor backpackers, kampeerders en avonturiers een go-tomerk waarop je áltijd kan vertrouwen. Omdat onze tent, rugzak en bergschoenen dit jaar op zolder blijven liggen, ging het Amerikaanse bedrijf op zoek naar een andere manier om onze avontuurlijke noden in 2020 toch in de mate van het mogelijke te vervullen. Daarom lanceerde het gisteren een heus (virtueel) zomerkamp voor kinderen en volwassenen!

Foto- en navigatielessen

Het wereldwijde The North Face-team ontfermt zich de komende twee weken over iedereen die deze zomer niet op avontuur kan gaan en roept daarvoor de hulp in van verschillende experts die online tips en tricks delen, waaronder klimmer en Academy Award-winnende filmmaker Jimmy Chin. ‘We zullen twee weken lang een breed scala aan onderwerpen en vaardigheden delen om nieuwsgierigheid te wekken en kinderen én volwassenen te inspireren in deze uitdagende tijden’, liet het bedrijf in een statement weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdens de eerste week (deze week) krijg je onder andere een spoedcursus ‘epische foto’s maken’ van niemand minder dan Chin, leer je de lekkerste kampeermaaltijden koken en kan je een T-shirt met tie-dyeprint van het noorderlicht maken. De tweede week is dan weer gevuld met navigatielessen van ultraloper Coree Woltering, tips en tricks om te overleven in de wildernis en een initiatieles bergbeklimmen van Ashima Shiraishi.

Je inschrijven voor het zomerkamp is volledig gratis en doe je hier. Daarna kan je op het platform alle lessen die al beschikbaar zijn bekijken en ontvang je elke dag nieuwe lessen in je inbox. Have fun!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.