Home Lifestyle 2 kandidaten komen in ‘The Masked Singer’ tegenover elkaar te staan in...

2 kandidaten komen in ‘The Masked Singer’ tegenover elkaar te staan in de eerste face-off

Wie deze week niet naar huis wil, zal dus extra hard zijn of haar best moeten doen.

the masked singer
© VTM

Suikerspin was de laatste vermomming die haar opwachting maakte in ‘The Masked Singer’, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de programmamakers geen extra verrassingen voor ons in petto hebben. Zo komen er deze vrijdag namelijk twee kandidaten tegenover elkaar te staan in de allereerste face-off. Spannend!

Deze vrijdag is het bij VTM alweer tijd voor de vijfde aflevering van ‘The Masked Singer’. In de nieuwe episode maken er geen nieuwe vermommingen hun opwachting, maar komen er wel twee kandidaten tegenover elkaar te staan. Zij moeten tijdens de allereerste face-off een extra nummer zingen om vervolgens zo te bepalen wie er mag blijven en wie er naar huis moet én dus ontmaskerd wordt.

Allereerste face-off

Wie er naar de eerste face-off in ‘The Masked Singer’ moet, komen we pas morgen te weten. Wel zullen alle kandidaten eerst in drie duels zingen. Zo moeten eerst Zeemeermin en Wolf het tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan Aap en Suikerspin en het laatste duel is voorzien voor Koningin en Duiker. Deze laatste zou in de aflevering van deze week ook iets veranderd hebben aan zijn kostuum…

Benieuwd naar de nummers die de masked singers gekozen hebben? Je ontdekt ze hieronder:

  • Aap: ‘Creep’ van Radiohead
  • Duiker: ‘Heartbreaker’ van Loïc Nottet
  • Koningin: ‘Always Remember Us This Way’ van Lady Gaga
  • Suikerspin: ‘Never Seen The Rain’ van Tones And I
  • Wolf: ‘Leave A Light On’ van Tom Walker
  • Zeemeermin: ‘Bang Bang’ van Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj

Lees ook: