Home Lifestyle SMULLEN MAAR: nieuw seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ start heel binnenkort

SMULLEN MAAR: nieuw seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ start heel binnenkort

We vangen ook al een glimp op van de tien bakkers die deze keer de spannende uitdaging aangaan om de jury te overtuigen van hun kookkunsten.

Bake Off Vlaanderen
© VIER

Zet je schrap om weer te genieten van de lekkerste en zotste bakcreaties op je kleine schermpje, want VIER zendt heel binnenkort het vierde seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ uit.

Heel wat onder ons zijn zelf massaal beginnen bakken tijdens deze coronacrisis. We hadden plots meer tijd om tal van nieuwe recepten uit te proberen of we zochten een beetje troost en dan komt een lekker pateeke goed van pas! Ook bij ‘Bake Off Vlaanderen’ zaten ze niet stil en namen ze, helemaal in lijn met de veiligheidsmaatregelen, gloednieuwe afleveringen op van het meest smakelijke programma van Vlaanderen.

Bakstad Oostende

Het vierde seizoen gaat uitzonderlijk niet door in de inmiddels bekende groene kasteeltuin, maar aan ‘t zeetje en meer bepaald in Oostende. De populaire badstad wordt even omgetoverd tot bakstad en we krijgen weer de meest heerlijke en zotte creaties voorgeschoteld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tien bakkers

Wie uiteraard meereisde naar de kust is presentator en notoir grappenmaker Wim Opbrouck. We vangen ook al een glimp op van de tien bakkers die deze keer de spannende uitdaging aangaan om de jury te overtuigen van hun kookkunsten. In die jury vinden we opnieuw Herman en Regula terug, en zij worden bijgestaan door gastjuryleden Peter Goossens, Dominque Persoone en Jeroom. Die laatste presenteerde trouwens ‘Bake Off Junior’, de kerstspecial en kindereditie van de show afgelopen december.

De smakelijke nieuwe afleveringen kan je vanaf 28 oktober elke woensdag volgen op VIER.

Zin gekregen om te bakken, probeer dan zeker eens deze heerlijke recepten van onze Zon(dig)dag.