Home Lifestyle Boeken ‘The Devil Wears Prada’-auteur Lauren Weisberger werkt aan vervolgboek

‘The Devil Wears Prada’-auteur Lauren Weisberger werkt aan vervolgboek

Emily, de ex-assistente van Miranda Priestly, als hoofdpersonage? BRING IT!

The Devil Wears Prada
Giphy.com

The Devil Wears Prada’ is een van onze favoriete films aller tijden, en we hebben geluk, want auteur Lauren Weisberger werkt aan een vervolg op het populaire verhaal. In ‘When Life Gives You Lululemons’ ligt de focus op Emily, de assistente van Miranda Priestly.

In ‘When Life Gives You Lululemons’ werkt Emily Charlton niet langer voor Miranda Priestly, maar is ze imagoconsulente voor verschillende beroemdheden. Ze heeft de grote stad ingeruild voor Greenwich en werkt nu voor it-girl Karolina Hartwell. Karolina, supermodel en getrouwd met een senator, wil haar reputatie weer opkrikken nadat ze betrapt werd terwijl ze onder invloed achter het stuur zat.

Emily Blunt Work GIF by 20th Century Fox Home Entertainment - Find & Share on GIPHY

Het boek wordt pas uitgebracht in juni 2018 – yep, 15 jaar na ‘The Devil Wears Prada’ – maar Entertainment Weekly heeft het eerste hoofdstuk alvast gepubliceerd. Het verhaal begint op een nieuwjaarsfeest waar Emily een telefoontje krijgt van de manager van Rizzo. Zijn cliënt werd in een nazikostuum gespot, dus nu is het aan de ex-assistente van Miranda Priestly om een pr-ramp te vermijden…

Eentje om op jullie verlanglijstje te zetten, meiden!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.