Home Lifestyle ‘Temptation’ Laetitia: ‘Ook ik ga binnenkort een bilvergroting laten doen’

‘Temptation’ Laetitia: ‘Ook ik ga binnenkort een bilvergroting laten doen’

'Na Pommeline en Rosanna gaat nu ook Laetitia voor de 'Temptation'-billen'.

Laetitia verklapte in onze ‘Temptation Live’ op Flair dat ze binnenkort een bezoekje brengt aan de plastische chirurg. Ze wil heel graag een bilvergroting, en gaat daarmee de vorige ‘Temptation’-deelnemers Pommeline en Rosanna achterna.

Het lijkt wel alsof iedereen die meedoet aan ‘Temptation Island’ collectief heeft besloten om haar lippen op te spuiten. Het was vorig jaar al een trend en die zet zich dit jaar vrolijk door bij de vrouwelijke kandidaten. Zo lieten zeker Chloë, Zwanetta, Maxime en Megan al een aantal cc in hun lippen steken die je de perfecte duckface op selfies bezorgt. Naast lipinjecties, zijn ook de bilvergrotingen enorm populair.

Bilvergroting

Pommeline ging al langs voor een bigger booty bij een plastische chirurg en ook Rosanna had graag wat meer junk in the trunk. In navolging van die dames verklapte verleidster Laetitia dat ze ook aan haar bevallige achterste wil laten werken. Alle ‘Temptation’-kijkers vallen bij die bewering waarschijnlijk van hun stoel, want Laetitia heeft een prachtig lichaam maar toch staat haar besluit vast.

Ronde kont

‘Een kliniek uit Rotterdam contacteerde me met de vraag of ik een bilvergroting wilde en ik was meteen enthousiast’, aldus Laetitia. ‘Ik wil dat mijn kont ronder wordt. Ik heb wel de juiste vorm van poep, maar mijn billen hangen wat te veel naar beneden. Mijn kont moet dus bovenaan wat gevuld worden.’

Fast food

Ze probeert nu snel nog wat kilo’s te winnen. ‘Ze gaan namelijk met vet van op andere plaatsen van mijn lichaam mijn poep een extraatje geven. Ik ben nu dus volle bak fast food en frietjes aan het eten om wat bij te komen. Het moet snel gaan, want de operatie staat gepland de 15e of 16e mei.’

Lees ook: