Home Lifestyle Alweer 9 fraaie Timtation-eigenschappen die we tijdens deze veertiende aflevering mochten ontdekken

Alweer 9 fraaie Timtation-eigenschappen die we tijdens deze veertiende aflevering mochten ontdekken

Een bloem in zijn boxershort - in zijn gele zwemshort zou ze acute verwelkingsverschijnselen vertonen - en een door de hotelmedewerkers zorgvuldig gevouwen 'zwaantje' deden een poging om Tims timmy aantrekkelijker te maken voor Cherish.

Na deze veertiende aflevering van dit ‘Temptation Island’-seizoen kunnen we met zekerheid stellen dat Tim de meest gehate ‘Temptation Island’-kandidaat óóit is. Geen scheldende Gringo, geen murmelende Herbert, maar de bipolaire, eens zo vastberaden Tim haalt écht het bloed onder ieders nagels vandaan.

Nu dit seizoen van ‘Temptation Island’ maar liefst zestien afleveringen telt, kunnen we de vele facetten van Tims krankzinnige karakter leren kennen. Een waar plezier op deze donderdagavond. En wat hebben we vandaah heleerd? (Lees in Piet Huysentruyt-stem)

1. Tim gelooft in sprookjes

En dat bedoelen we niet in a cute way. Een dertiger die na een weekje op een eiland vol welwillende vrijgezellen verliefd wordt op letterlijk de allereerste blondine die ietwat met hem flirt? We zijn er vast van overtuigd dat Walt Disney dat scenario al na de eerste aanblik in de vuilbak zou kieperen.

Een prins die drie nachtjes samen slapen al voor samenwonen aanziet? Wij krijgen het er ijskoud van.

En als Walt dan toch eens een misselijkmakend sprookje wil maken, raden we als titel ‘De prins die aan grootheidswaanzin lijdt’ aan.

2. Tim begrijpt geen ‘nee’ als het op seks aankomt

Tim slaagt er maar niet in om Cherish’ afwijzende signalen te decoderen. Hij stuurt wel tien keer aan op seks voor en tijdens zijn dreamdate met zijn dreamvrouw.

Een bloem in zijn boxershort – in zijn gele zwemshort zou ze acute verwelkingsverschijnselen vertonen – was jammer genoeg niet het enige misselijkmakende beeld dat de Vlaming vanavond van Timtation te zien kreeg. Ook de door de hotelmedewerkers zorgvuldig gevouwen ‘zwaantjes’ moesten en zouden een poging doen om Tims timmy aantrekkelijker te maken voor Cherish.

3. Tim is geen kei in metaforen

En dat bewees hij eerder al met zijn prachtige klimop-speech. Zijn grote vlinders zijn allicht ook te groot om uit zijn buik weer naar de klimop te vliegen. Jammer maar helaas.

4. Tim begrijpt dat er grenzen zijn, maar handelt zelf in den blinde grenzeloos

Bevangend? Tim? Neeiiih…

5. Tim heeft iets te veel naar ‘Lady en de Vagebond’ gekeken…

We waren eerst bang dat hij een stukje kaas uit Cherish’ mond wou schrokken, waar dan een sliert speeksel zijn uitweg langs wist te vinden. Maar toen we het beeld even terugspoelden, bleek het een sappig stukje ananas te zijn. We zouden willen zeggen dat we opgelucht adem haalden, maar dan zouden we liegen.

… en naar ‘Titanic’

Al leert ons geheugen ons dat er ook in de vorige seizoenen zo’n bewuste ‘Titanic’-scène zich voltrok tijdens de ‘Temptation Island’-dreamdates… Een wederkerend fratske van de makers, zeg maar.

Vorig seizoen waagden Lisa en Giuseppe zich eraan.

En twee seizoenen geleden waren het Luc en vrijgezel Jolyn die de Leo en de Kate van den Aldi uithingen.

Het is wel het eerste jaar dat de kandidaten elkaar eerst nog proberen op te slokken alvorens tegen de ijsrots aan te varen. Een primeur!

6. Tim denkt dat als hij maar hard genoeg in iets gelooft, het werkelijkheid zal worden

De Aalstenaar woont niet alleen al samen met Cherish, ze gaan ook trouwen, over 40 jaar nog steeds samen zijn… Het heeft iets therapeutisch, zó in je eigen waangedachten geloven.

7. Tim is hondstrouw

Aldus een naïeve Cherish. Had Tim zijn relatie met Deborah al persoonlijk verbroken, dan? Die scène is ons blijkbaar ontgaan…

8. Er is ook nog goed nieuws: Tim valt te bestrijden…

En Gino weet hoe…

9. … en Tim gaat na ‘Temptation Island’ keihard het deksel op zijn neus krijgen

Hoe hard zijn neus de afgelopen afleveringen gekruld heeft, zo keihard gaat Tim het deksel na ‘Temptation Island’ op zijn neus krijgen. Want wij weten lekker dat Cherish helemaal geen ‘huisje, tuintje, kindje’ met de dolverliefde kleuter aspireert. LOL!

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.