https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 19 x foute formuleringen, complimentenvisserij en zatte zever in de zesde ‘Temptation...

19 x foute formuleringen, complimentenvisserij en zatte zever in de zesde ‘Temptation Island’-aflevering

We kennen allemaal wel een Sidney, iemand die na een glaasje of vier bijzonder filosofische uitspraken begint te spuien.

© VIJF

Vrijdagavond zond VIJF alweer de zesde aflevering van het elfde ‘Temptation Island’-seizoen uit. Dit seizoen blijft – tot de gigantische frustratie van kijkende dramatoeristjes – verdacht rustig. Wij pikten de grappigste en vreemdste uitspraken en momenten uit aflevering 6.

De vrouwen huilen dit jaar niet omdat hun vriend een scheve schaats reed, maar omdat ze hem simpelweg missen. En de mannen slapen liever dan ze feesten. Normaal zijn het voornamelijk Roger en Morgan die uitgebreid hun nachtrust nemen, maar deze aflevering start met Heikki die aan Sidney vraagt hoe hij geslapen heeft. ‘Zo vast als een steen’, antwoordt die laatste. Nou, we hebben weer een spreekwoord bijgeleerd!

Sidney had allicht niet ‘zo vast als een steen’ geslapen als hij wist dat er alweer een kampvuur zat aan te komen. Een kampvuur waarop weleens te zien zou kunnen zijn hoe zijn Demi een prachtig ‘plaatje’ als Danicio écht onmogelijk kan weerstaan. Blij dat hij het zelf zegt!

Uiteraard kan niet iedereen zo zelfverzekerd zijn dat-ie zichzelf spontaan voor de camera begint te knuffelen. Ons Milou krijgt van verleider Jietse het compliment dat ze mooie tanden – smoef fief om het in zijn taaltje te zeggen – heeft. ‘Dan heb ik tenminste nog één ding wat mooi is’, antwoordt de blondine geveinsd onzeker. Milou, het is écht cringy voor de kijkers thuis om naar zo’n potje complimentenvisserij te moeten loeren. Aanvaard het compliment volgende keer dus maar gewoon zwijgend.

Over naar de orde van de dag: het kampvuur! Roger ligt voor een keertje eens niet te knorren en uit zijn bezorgdheid over het nieuws dat er nu al een tweede kampvuur komt. ‘Compleet onnodig’, zuchten de kijkers thuis. Maar Heikki wordt meteen ongerust dat ons Milou een brug te ver gegaan is en hij wordt buitensporig boos op Roger.

Well… That escalated quickly! Gelukkig leggen de mannen het nadien snel weer bij.

Cute! Groepsknuffel, handjeklap… Alles weer koek en ei.

En ook aan de andere kant van het eiland wordt er aan groepsknuffelen gedaan.

En dan is het eindelijk zover! Daar is het tweede kampvuur. Presentator Rick lijkt zich wel even van seizoen vergist te hebben. Dit jaar maakten de kandidaten helemaal geen afspraken, Rick! Ze zouden naar eigen zeggen zelf hun grenzen kunnen stellen.

Aan het begin van de aflevering zei Sidney duidelijk dat hij Demi niet meer zo erg mist.

Maar wanneer zij dat over hem zegt…

… kan hij er plots niet om lachen. De pot verwijt de ketel, Sidney!

Vrouwlief Demi kan er dan weer niet om lachen wanneer ze ziet dat haar vriend naast haar naamgenote, Demi de verleidster, gaat zitten. Spannende kampvuurbeelden, hoor!

Maar het wordt nog spannender… Rick leidt Morgans beelden waarin Rodanya haar voet bezeerde wel héél erg dramatisch in. Maar ja, als de beelden niet spectaculair zijn, kan de presentator op z’n minst alsof proberen te doen van wel, natuurlijk. Nice try, Rick!

Rodanya is de enige vrouw die écht niet tevreden is met haar beelden. En dat omdat ze haar vriend Morgan ziet wegkijken wanneer er halfnaakte vrouwen liggen te olieworstelen… Begrijpe wie begrijpen kan.

Laura en haar crazy eyes zijn dan weer bijzonder blij om te zien dat haar Roger zijn slaappatroon niet aanpast aan de anderen die wél plezier willen maken. Rodanya’s gezicht vat ons gevoel daaromtrent min of meer samen…

Gelukkig wordt er ook nog gelachen vanavond. Heikki’s vriendin Milou is veruit de losbandigste van de bende, maar de kapoen kan er (momenteel nog) hartelijk om lachen wanneer haar Temptation Jietse alcohol in haar mond giet.

Wie nog te veel alcohol in zijn mond goot, is Sidney. Ach, we kennen allemaal wel iemand die na een glas of vier bijzonder filosofische uitspraken begint te spuien. De prachtige rap die daarop volgde, zullen we je besparen. You’re welcome.

En dan nog iets. Wat hebben de verleidsters dit jaar met bananen? Twee weken geleden was het Lizzy en nu volgt de tweede bananenpijpster al. We hopen vurig dat dit het eerste, maar ook meteen het laatste seizoen is waarin er zo veel trossen bananen meegezeuld worden.

Tot volgende week, liefste dramatoeristjes!

Lees ook: