Home Lifestyle 9 x de meest miserabele dreamdates in de geschiedenis van ‘Temptation Island’...

9 x de meest miserabele dreamdates in de geschiedenis van ‘Temptation Island’ in beeld

We zijn het volledig eens met Armanda. We wilden eerlijk gezegd dat wij vrijdagavond ook op tijd waren gaan slapen... Om 20u35 om precies te zijn.

Wie vrijdagavond minstens één oog wist open te houden tijdens de veertiende aflevering van dit historisch saaie ‘Temptation Island’-seizoen, werd getuige van de saaiste dreamdates ooit vertoond op de Vlaamse televisie.

1. Een goeie date begint met beide partijen die er enorm veel goesting in hebben

En daar gaat het dus al mis… Wanneer presentator Rick Brandsteder de langverwachte dreamdates aankondigt bij de mannen, staan hun gezichten stuk voor stuk op onweer.

2. De verleiders wijzen dit jaar de vrouwen af wegens té saai

En dan hebben we het uiteraard over Gaetan die vriendelijk bedankt voor een date met Laura. We konden onze oren vorige week niet geloven toen Laura vastberaden aankondigde Gaetan mee op dreamdate te zullen sleuren. Gaetan gaat uiteraard liever met zijn maatje Demi op date. Awkward…

Een nieuw ‘Temptation Island’-dieptepunt is bij dezen bereikt. It’s not you, it’s me? Gewoon zwijgen, Gaetan. Je maakt het enkel erger.

3. Er is dan ook maar een iemand die graag met Laura op date zou willen gaan

En dat is haar vriend Roger. Die kan het dan weer niet laten om tegen zijn dreamdate Amanda te blijven benadrukken hoe graag hij zou willen dat ze in Laura transformeerde. Van een bedrukt sfeertje gesproken…

4. De verleiders zijn zó wanhopig dat ze zichzelf taps on the shoulder beginnen te geven

Verleider Maxime begint door het tekort aan aandacht gewoon waanbeelden te krijgen. Jawel, Maxime, je bent wel degelijk Laura’s tweede keuze.

Om zijn zelfvertrouwen nog een béétje op te krikken, overspoelt Maxime Laura met complimentjes. Kleine visjes gooien om er een grote te vangen, noemen ze dat.

Bij koele Laura werkt die tactiek uiteraard niet… En daar wordt Maxime héél erg onzeker van.

Ook egotripper Jaimy gunt zichzelf onterecht enkele complimentjes.

Maar ons Milou is duidelijk niet gediend van Jaimy’s ‘kracht’.

5. De bijna-doodervaring van Milou

Wat een gezellig parasailing-uitje had moeten worden, eindigt voor Milou in een bijna-doodervaring. Dit voorval maakt deze date, samen met die waarop Rodanya haar voet bezeerde, de spannendste date van het hele seizoen.

6. Sidney zit niet lekker in z’n vel

Al sinds vorige week zit Sidney in zaagmodus. Hij doet z’n ogen nog maar open of hij begint al te klagen over zijn uiterlijk…

 

We zien nog steeds niet helemaal waarom hij zichzelf ‘te klein’ blijft noemen, maar goed. We zullen ons proberen te focussen op de dingen die wél meezitten. Het eten op de date zal best meevallen. Toch, Sidney?

7. Sidney zit plots weer te lekker in z’n vel

En dat zorgt voor een gênante stilte waarna verleidster Demi aarzelend, maar duidelijk niet gemeend instemt.

8. Seksgod Sidney is het onderwerp op de dreamdate van zijn vriendin

En dat in allesbehalve positieve zin. De rekensom wordt gemaakt… Zou Sidney vier jaar lang meer dan anderhalve vrouw per maand in zijn bed hebben kunnen toveren?

Gaetan gelooft er niet veel van.

En wij geloven dan weer niet veel van Gaetans etiquettekennis… Van binnen naar buiten eten? Okay…

9. Geen dreamdate is zot genoeg om Roger tot een uurtje slaap minder te verleiden

En dus beëindigen we ook deze aflevering zoals gewoonlijk in mineur, met een uitgetelde Roger in bed. Er zijn nog zekerheden in het leven.

We zijn het dan ook volledig eens met Rogers date Armanda. We wilden eerlijk gezegd dat wij vrijdagavond ook op tijd waren gaan slapen… Om 20u35 om precies te zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.