Home Lifestyle ZIEN: dit 15-jarige meisje blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver met prachtige stem

ZIEN: dit 15-jarige meisje blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver met prachtige stem

En dat was volgens Heidi Klum ongetwijfeld een finaleticket waard.

© Youtube / America's Got Talent

Meet Makayla Phillips: een 15-jarig meisje uit Canyon Lake (Californië) dat de harten van de ‘America’s Got Talent’- jury in no time wist te veroveren. Met een emotionele cover van een Demi Lovato-song verbaasde ze jurylid Heidi Klum zo dat die haar meteen een gouden ticket richting de finale bezorgde.

Een tikkeltje verlegen verscheen de 15-jarige studente op het podium in een roze sweater, jeans en comfy sneakers; een look die Heidi Klum achteraf als ‘enorm schattig’ bestempelde. Na een laatste blik richting haar ouders en broertje in de coulissen startte Makayla uiteindelijk met de nodige zenuwen aan haar auditie. Zenuwen die nergens voor nodig waren, want de meid heeft werkelijk een engelenstem. Zonder enige moeite zong ze de emotionele hit ‘Warrior’ van Demi Lovato. Een prestatie waarvoor ze dan ook een staande ovatie van het publiek kreeg, maar dat was niet alles…

‘Ik hou van het hele pakketje’

Jurylid Heidi Klum was zo overdonderd door haar prestatie dat ze het volgende uitriep: ‘Ik hou van het hele pakketje. Je glimlach, je uitstraling, je stem is geweldig!’ En alsof dat nog geen mooi compliment was, drukte het Duitste model vervolgens met een klap de golden buzzer in. Met haar gouden ticket staat Makayla meteen in de finale van de populaire talentenjacht. De bootcamps, die volgende week van start gaan en waarin ook de Amsterdamse zangeres Glennis Grace haar mannetje zal moeten staan, slaat ze dus over. Terecht, toch?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: