Home celebs JAAA: er komt wel degelijk een vervolg op de populaire realityreeks ‘The...

JAAA: er komt wel degelijk een vervolg op de populaire realityreeks ‘The Hills’

Ben jij klaar voor 'The Hills: New Beginnings’?

Feel the rain on your skin. No one else can feel it for you…’ Kan jij de catchy intro van ‘The Hills’ nog steeds woord voor woord meezingen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De populaire realityreeks zal binnenkort namelijk terug te zien zijn op MTV met nieuwe avonturen van onze favoriete vriendinnen. Ben jij klaar voor ‘New Beginnings’?

Gisteren zette bekend Hollywood zijn beste beentje weer voor op de rode loper van de MTV Video Music Awards in New York. En hoewel de outfits daarbij meestal the talk of the town zijn, wist een opvallend gezelschap daar even een stokje voor te steken. Jawel, de geruchten die afgelopen weekend gonsden werden bevestigd: de cast van de populaire realityreeks ‘The Hills’ verscheen er samen voor een minireünie. Van lovebirds Heidi Montag en Spencer Pratt tot Audrina Patridge, Justin Bobby, Frankie Delgado en Stephanie Pratt: na 8 jaar afwezigheid is het eliteclubje uit de Hollywood Hills helemaal terug. En daar zijn wij te blij om!

‘The Hills: New Beginnings’

Maar dat was niet het enige! Later die avond werd er ook een teaser gelanceerd die bevestigt dat er wel degelijk een vervolg komt op ‘The Hills’. Hoewel het filmpje geen bekende gezichten toont, laat MTV alvast weten dat enkele originele castleden samen met hun kinderen en vrienden te zien zullen zijn in ‘The Hills: New Beginnings’. Wie trouwens goed de oren openhoudt, herkent in de teaser de stem van Stephanie Pratt.

De minireünie van gisterenavond lijkt alvast de aanwezigheid van bovenstaande castleden te bevestigen, maar hoe zit het met Lauren Conrad, Whitney Port en Kristin Cavallari? Lauren heeft bijvoorbeeld een bloeiende carrière in de modewereld en ook Kristin heeft al een eigen serie lopen op E!. Hoe dan ook is het nog wachten tot 2019 voor de eerste aflevering te zien zal zijn, maar wij hopen dat al onze vriendinnen ons weer een blik in hun leventje zullen gunnen. We keep you posted!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.