Home celebs Justin Bieber speelt de hoofdrol in nieuwe animatiefilm Cupido

Justin Bieber speelt de hoofdrol in nieuwe animatiefilm Cupido

Een job die hem op het lijf geschreven is?

Justin Bieber zal de stem van Cupido inspreken in een nieuwe animatiefilm die draait om de god van de liefde. Een job die hem op het lijf geschreven is?

Niets meer dan een simpele zwart-witfoto met daaronder #cupidmovie. Zo kondigde Justin Bieber zijn nieuwste project aan op Instagram. Fans wisten niet wat te verwachten, maar vriend en manager Scooter Braun schepte al snel duidelijkheid in een interview. Justin zal zijn stem verlenen aan de gevleugelde god van de liefde, het figuurtje dat magische pijlen afschiet in de harten van mensen om ze zo op slag verliefd te laten worden.

#cupidmovie

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Griekse mythologie

Wat deze film betreft, hoef je je niet te verwachten aan dat schattige, gevleugelde kindje in luier. Nee, producers Braun en David Maisel verklapten alvast dat de film diep verankerd zal zijn in de oude Griekse mythologie. Ze suggereerden ook dat er misschien wel rollen weggelegd zouden zijn voor Cupido’s biologische ouders. Je weet wel: Venus, de godin van de liefde, en Mars, de god van de oorlog. Biebers versie van Cupido zal een speelse en ondeugende persoonlijkheid hebben, al blijfven de iconische pijl en boog zijn vaste uitrusting.

Nieuwe muziek?

Het is de eerste keer dat de ster zijn stem leent aan een animatiefiguurtje. Toch heeft Justin al wat ervaring in de televisiewereld. De zanger was eerder al te zien in grote films, waaronder twee documentaires over zijn carrière en een rolletje in ‘Zoolander 2’. Daarnaast speelde hij in 2010 ook al eens een seriemoordenaar in twee afleveringen van ‘CSI: Crime Scene Investigation’.  Aangezien de film nog maar net werd aangekondigd, is er nog geen concrete releasedatum. Toch gaan er nu al geruchten de ronde dat de samenwerking misschien ook nieuwe muziek zou kunnen betekenen. Zijn laatste album dateert dan ook al van 2015. Keep you posted!

Tekst: Chloë Foubert

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.