Home Lifestyle Televisie ‘Familie’-fans, opgelet: VTM pakt ook deze zomer uit met webserie

‘Familie’-fans, opgelet: VTM pakt ook deze zomer uit met webserie

Met wie ga jij kijken?

Familie
VTM

Vorig jaar keken we massaal naar ‘Jacht op Emma en Guido’ en ook dit jaar pakken ze bij ‘Familie’ uit met een online webserie. Dit keer draait het niet om spannende momenten, maar krijgen we te maken me een gezonde portie feelgood. Enter: ‘Tour De Zjef’.

Vorig jaar wist de webserie ‘Jacht op Guido en Emma’ maar liefst 5,5 miljoen views te verzamelen en dit jaar hopen ze dit bij VTM te evenaren. Daarom lanceren ze vlak na de seizoensfinale van ‘Familie’ een nieuwe webreeks met de naam ‘Tour De Zjef’.

‘Tour De Zjef’

In deze webserie draait alles rond Zjef en zijn grote liefde Rudi. Samen gaan ze op een roadtrip waarin liefde, romantiek en warme familiebanden centraal staan. Verder zullen er nog een aantal personages opduiken in ‘Tour De Zjef’. Zo heeft Bob De Moor, de vader van Zjef, een gastrol en duikt ook Reinhilde Decleir voor de allereerste keer op in de reeks.

De webserie telt 35 korte afleveringen die een hele zomer lang vanaf 20u te bekijken zijn. De eerste aflevering mogen we na de seizoensfinale van ‘Familie’ op vrijdag 29 juni verwachten en duurt meteen dubbel zo lang. Can’t wait!

Meer ‘Familie’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.