Home Lifestyle VTM verandert uitzenduur van ‘Familie’

VTM verandert uitzenduur van ‘Familie’

Je kan wat langer op dat terrasje blijven zitten.

Trouwe ‘Familie’-kijkers die elke avond om iets voor 20 uur klaarzitten voor de televisie voor hun favoriete soap, kunnen voortaan een half uurtje langer buiten blijven zitten met dit goede weer. VTM verandert vanaf 11 juni het uitzenduur naar 20.30 uur.

De populaire VTM-serie ‘Familie’ speelt niet alleen in op de actualiteit, maar ook op de wensen van hun kijkers. Het is de laatste weken prachtig weer en dat heeft als gevolg dat heel wat mensen liever wat langer buiten zitten in plaats van in hun warme salon voor televisie te kruipen. VTM schuift daarom het uitzenduur van ‘Familie’ een dik halfuur op.

Normaal gezien start de aflevering elke weekdag om vijf voor acht, maar vanaf maandag 11 juni zie je je favoriete personages pas om halfnegen opduiken op de buis. De zender doet dit uiteraard niet enkel om ons een plezier te doen. Ze merken zelf de afgelopen jaren op basis van de kijkcijfers dat hun kijkers in de lente/zomer langer blijven plakken op terras of in de tuin, dus om uitgesteld kijken zo veel mogelijk te beperken, veranderen ze het uitzenduur.

Superspannende seizoensfinale

Voortaan zal je op VTM om 20 uur eerst een herhaling van ‘De Kotmadam’ te zien krijgen, en pas daarna begint ‘Familie’. Ideaal om in dat halfuurtje nog een drankje extra te nuttigen. Je kan nog exact een maand genieten van de serie, want op 29 juni wordt de ongetwijfeld superspannende seizoensfinale uitgezonden. In de zomermaanden moet je ‘Familie’ naar ‘goede’ gewoonte weer twee maandjes missen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.