Home Lifestyle Televisie ‘Ik wil ook iemand die zo verliefd naar mij kijkt zoals Toon...

‘Ik wil ook iemand die zo verliefd naar mij kijkt zoals Toon naar Frie kijkt’: dit zijn onze favoriete tweets over de voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’

Ons dan toch maar inschrijven voor volgend jaar? 🤔

Gisteren werd de voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ uitgezonden op VTM, en dat zorgde voor heel wat mooie momenten. En dan hebben we het niet alleen over wat we op ons televisiescherm te zien kregen, want ook Twitter werd er een beetje sentimenteel van.

Toon en Frie

Ons favoriete moment van de hele aflevering komt al redelijk vroeg aan bod, en blijkbaar dacht iedereen op Twitter er net zo over. De blik in Toons ogen toen Frie het stadhuis binnenkwam en hoe verliefd hij naar haar keek, deed ons hart meteen smelten.


Tim en Esther

Op Twitter konden ze het bovendien opnieuw niet laten om de link te leggen met ‘Temptation Island’.

Lieve en Aljosja

Lieve en Aljojsa waren als derde koppel aan de beurt, en voor fans van het duo was het even afwachten wat ze gingen beslissen. Tot groot jolijt van kijkend en twitterend Vlaanderen besloten ze om verder te gaan als man en vrouw. Trek die fles champagne maar al open!


Waar de vorige twee koppels het eerder over de romantische boeg gooiden, koos Aljosja voor de humoristische aanpak. Zo beloofde hij Lieve plechtig dat ze altijd haar koude voeten aan hem mag verwarmen. Misschien moeten wij ons volgend jaar toch maar inschrijven?

Wendy en Damiano

Voor Wendy en Damiano was het beslissingsmoment extra moeilijk, want de twee kozen ervoor om als vrienden verder te gaan. Beide partijen waren erg aangedaan en dat liet niemand onberoerd. Iemand nog een zakdoekje?Een koppel zijn ze misschien niet, maar de twee gaan wel als goede vrienden uit elkaar. Het was dan ook ontroerend om te zien hoeveel respect de twee voor elkaar hebben.


Naast een traan was er ook plaats voor een lach op Twitter. Toen Wendy op de avond voor het beslissingsmoment met een pot ijs in de zetel kroop, moest iedereen stiekem een beetje gniffelen.

Plottwist?

Mike en Marjolein én Wendy en Damiano hebben het misschien niet gehaald, maar volgens Twitter hadden Mike en Wendy misschien een betere match geweest. En dat net nu ze bij VTM een nieuw seizoen aangekondigd hebben…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.