Home Lifestyle Televisie TV-WATCH: van deze tv-series nemen we dit jaar afscheid

TV-WATCH: van deze tv-series nemen we dit jaar afscheid

Hou die zakdoek al maar klaar!

Reporters / Isopix

Van ‘Stranger Things‘ tot ‘Riverdale‘: sinds de komst van Netflix ontdekken we elke dag wel een nieuwe reeks. En maar goed ook, want van deze 6 tv-series moeten we het komende jaar afscheid nemen. Hou die zakdoek al maar klaar!

1 / 6
Modern Family
Nashville
New Girl
The Originals
Scandal
House of Cards
Modern Family
Modern Family

Datum slotaflevering: te bevestigen, op ABC

Totaal aantal afleveringen: 201, verdeeld over 9 seizoenen. Hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal tellen, is nog niet geweten.

Wat te verwachten: 6 weken geleden maakten producers en schrijvers Christopher Llyod en Steve Levitan bekend dat ‘Modern Family’ er na het tiende seizoen mee ophoudt. ‘We willen stoppen op een hoogtepunt’, aldus Levitan. Hoe het verhaal van de drie moderne Amerikaanse gezinnen aan z’n eind komt, is voorlopig niet bekend. Wel zou er een spin-off in de maak zijn.

Nashville
Nashville

Datum slotaflevering: lente 2018, op CMT

Total aantal afleveringen: 124, verdeeld over 6 seizoenen

Wat te verwachten: nu ze optrekt met een sekte in Bolivië en het er niet naar uitziet dat ze snel naar Nashville wil terugkeren, is het nog maar de vraag of er van Juliettes (Hayden Panettiere) muziekcarrière nog iets in huis zal komen.

New Girl
New Girl

Datum slotaflevering: 10 april, op Fox

Totaal aantal afleveringen: 146, verdeeld over 7 seizoenen

Wat te verwachten: Jess (Zooey Deschanel) en co. doen een fast forward. In het laatste seizoen zijn we dan ook vier jaar verder. Nick en Jess zijn nog steeds samen (oef!), Schmidt is nu huisvader (jawel!), en Winston en Aly verwachten hun eerste kindje. Als dat maar goed komt!

The Originals
The Originals

Datum slotaflevering: 20 april, The CW

Totaal aantal afleveringen: 92, verdeeld over 5 seizoenen

Wat te verwachten: de zoveelste tijdsprong! In het laatste seizoen van ‘The Originals’ zullen Hayley (Phoebe Tonkin) en co. maar liefst acht jaar verder zijn. Hayley weet intussen geen blijf met haar puberdochter Hope, die 15 jaar oud is en op internaat zit. Hope mist haar vader, die nu de wereld rondreist en aan de lopende band mensen vermoordt. En dat allemaal terwijl Elijah het beste van zichzelf geeft op de piano in Frankrijk en niet weet dat zijn familie naar hem op zoek is. Heftig!

Scandal
Scandal

Datum slotaflevering: 19 april, op ABC

Totaal aantal afleveringen: 124, verdeeld over 7 seizoenen

Wat te verwachten: volgens Shonda Rhimes, het brein achter ‘Scandal’, ‘Grey’s Anatomy’ en ‘How to Get Away with Murder’, wordt het slotseizoen van deze reeks meer dan ooit dat van Olivia (Kerry Washington). Nu Miss Pope niet alleen de stafchef van het Witte Huis is, maar ook het hoofd van B613, zal ze de hulp en steun van haar Gladiators zéér goed kunnen gebruiken.

House of Cards
House of Cards

Datum slotaflevering: te bevestigen, op Netflix

Totaal aantal afleveringen: 73, verdeeld over 6 seizoenen

Wat te verwachten: Robin Wright als Amerikaans presidente. Nu Kevin Spacey in Hollywood dood en begraven is na menig klacht over seksueel overschrijdend gedrag, zal het laatste seizoen van ‘House of Cards’ volledig rond Claire Underwood draaien. Hoe Spacey uit de serie wordt geschreven, is nog niet bekend, maar verschillende bronnen zeggen te weten dat Frank Underwood het loodje zal leggen. Wright krijgt bovendien het gezelschap van nieuwkomers Diane Lane en Greg Kinnear.

Nog meer tv-nieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.