Home Lifestyle Televisie ZIEN: de eerste trailer voor ‘Grey’s Anatomy’-spin-off ‘Station 19’ is niet voor...

ZIEN: de eerste trailer voor ‘Grey’s Anatomy’-spin-off ‘Station 19’ is niet voor doetjes

Een van onze favoriete 'Grey's Anatomy'-personages maakt de overstap naar de brandweerserie.

Vijf jaar nadat ‘Private Practice‘ aan z’n eind is gekomen, krijgt ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy‘ een nieuwe spin-off. In ‘Station 19‘ staat het brandweerkorps van Seattle centraal, waar onder meer dokter Ben Warren (een rol van Jason George) deel van uitmaakt.

Station 19‘ is ‘maar drie blokken verwijderd van Grey Sloan Memorial‘, zoals in onderstaande eerste trailer wordt gezegd. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Meredith Grey (Ellen Pompeo) al meteen een cameo heeft in de pilotaflevering, wanneer het hoofd van de kazerne in het ziekenhuis beland.

Bye bye, Ben

Nog een bekend gezicht is Miranda Baileys echtgenoot Ben Warren. Acteur Jason George maakt officieel de overstap naar ‘Station 19’ en zal dus niet langer te zien zijn in de ziekenhuisserie.

De rest van de cast is eerder onbekend. Hoofdpersonage Andy Herrera wordt gespeeld door Jaina Lee Ortiz, die je misschien nog kent als Annalise Villa uit de tv-serie ‘Rosewood‘. Verder doen ook Jay Hayden, Alberto Frezza, Grey Damon, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre en Miguel Sandoval mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het eerste seizoen van ‘Station 19’ zal tien afleveringen tellen en start op donderdag 22 maart met een twee uur durende pilotaflevering. Of en wanneer de serie in België te zien zal zijn, is (nog) niet bekend.

Nog meer tv-nieuws: