Home Lifestyle Dit is alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van...

Dit is alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’

Het belooft een speciale jubileumeditie te worden!

Goed nieuws voor fans van ‘Temptation Island’, want er is meer nieuws bekend over het nieuwe seizoen van het programma. Naast Thailand als het klassieke decor, zijn er ook een heleboel nieuwigheden die dit seizoen hun intrede doen!

Kijk jij net als ons ook al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island‘? Wel, vanaf februari kunnen we eindelijk weer gekluisterd aan het televisiescherm onze favoriete guilty pleasure-reeks volgen. Het decor: een luxeresort in Thailand. En net als vorig jaar zullen Annelien Coorevits en Rick Brandsteder ‘de ultieme relatietest’ opnieuw in goede banen leiden.

163 koppels voor 2 plaatsen

Voor de tiende jaargang van het programma – die een speciale jubileumeditie belooft te worden – lieten maar liefst 163 Vlaamse koppels weten geïnteresseerd te zijn. Twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels zullen uiteindelijk het ultieme verleidingsavontuur aangaan. 236 mannelijke en 209 vrouwelijke singles stonden dan weer te popelen om er alles aan te doen dat te laten mislukken.

Vier extra afleveringen

Het beste nieuws? Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ zal maar liefst zestien afleveringen tellen, in plaats van twaalf. Die afleveringen werden trouwens al volledig opgenomen. Wij kunnen nu al niet wachten tot de eerste deelnemers zich (stiekem) bekend maken!

Bron: HLN

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.