Home Lifestyle Televisie TELEVISIETIP: deze Amerikaanse topseries kan je deze herfst bij ons bekijken

TELEVISIETIP: deze Amerikaanse topseries kan je deze herfst bij ons bekijken

Wij halen alvast een voorraadje chips in huis!

Vandaag kregen we van de weergoden al een voorsmaakje van de herfst dus is het hoog tijd om op zoek te gaan naar een serie die we met een warme chocolademelk in de hand willen bingewatchen. Gelukkig hoeven we niet al te ver gaan zoeken, want bij VIJF en ZES pakken ze dit najaar uit met enkele topseries.

Een vaste waarde op VIJF die ook dit najaar niet mag ontbreken is natuurlijk ‘Grey’s Anatomy’. Blokkeer dus woensdagavond al maar in je agenda, want dan is de populaire doktersserie opnieuw te zien op televisie. Krijg je maar geen genoeg van Meredith Grey en haar collega’s? Dan moet je ook naar ‘Station 19’, de veelbelovende spin-off, kijken. In de eerste aflevering duikt bijvoorbeeld Ben Warren samen met zijn vrouw Miranda Bailey op.

Wie fan is van Amerikaanse series heeft geluk, want ook bij ZES staat er een topper op de planning. Vanaf september zenden ze namelijk het derde seizoen van de serie ‘Supergirl’ uit. Wij halen dus alvast een voorraadje snacks in huis, want wij hebben een flauw vermoeden dat we deze herfst heel wat zetelavondjes op de planning zullen hebben staan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.