Home Lifestyle Televisie BEVESTIGD: er komt een spin-off van ‘Suits’ (waarin een van onze favoriete...

BEVESTIGD: er komt een spin-off van ‘Suits’ (waarin een van onze favoriete personages centraal zal staan)

Ga jij kijken?

Wij waren zo goed als ontroostbaar toen we hoorden dat niet alleen Meghan Markle (aka Rachel Zane), maar ook Patrick J. Adams (Mike Ross) ‘Suits’ verlaat. Gelukkig is er ook goed nieuws: zonet werd door de makers bevestigd dat de populaire advocatenreeks een spin-off krijgt waarin een van onze favoriete personages centraal zal staan. Hoera!

Voor wie Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres, mist sinds ze afscheid nam van ‘Suits’, is de spin-off goed nieuws. De nieuwe serie – die voorlopig nog geen naam heeft – zal namelijk volledig rond haar personage draaien.

De advocate die jarenlang aan het hoofd van Pearson Specter Lit stond en menig akkefietje tussen Harvey Specter (Gabriel Macht) en Louis Lit (Rick Hoffman) probeerde op te lossen, zal haar toga in New York aan de haak hangen en in Chicago de lokale politiek induiken.

Aaron Korsh, het brein achter ‘Suits’, maakte zonet bekend dat de spin-off officieel groen licht kreeg van tv-zender USA. ‘Het was een waar plezier om zes jaar lang met Gina te werken’, aldus Korsh.

‘Ze is een ongelofelijk talent en ik heb altijd gehoopt om opnieuw met haar te kunnen samenwerken.’ De slotaflevering van het zevende seizoen van ‘Suits’, die op 25 april te zien zal zijn in de VS, zal tegelijkertijd fungeren als de pilootaflevering van Torres’ spin-off.

Bye Meghan, hello Katherine

Nu het zevende seizoen van ‘Suits’ het laatste zal zijn met Patrick J. Adams (advocaat Mike Ross) en royal in spe Meghan Markle (juridisch medewerker, advocaat in opleiding en Ross’ verloofde Rachel Zane), is het nog maar de vraag of de fans van de advocatenreeks het achtste seizoen zullen smaken.

Om van Pearson Specter Lit geen mannenbastion te maken, werd Katherine Heigl – bekend als Izzie uit ‘Grey’s Anatomy’ – aan de cast toegevoegd. Ook Dulé Hill, die reeds een gastrol had als senior partner en Harveys goede vriend Alex Williams, krijgt een vaste rol in de reeks.

Wanneer we het achtste seizoen van ‘Suits’ mogen verwachten, is voorlopig niet bekend. De eerste vijf seizoenen van de populaire advocatenreeks zijn nu te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer televisienieuws: