Home Lifestyle Televisie BEVESTIGD: niet alleen Meghan Markle maar ook deze acteur verlaat ‘Suits’

BEVESTIGD: niet alleen Meghan Markle maar ook deze acteur verlaat ‘Suits’

Maar er is gelukkig ook goed nieuws!

Suits
Instagram: suits_usa

We hebben goed en slecht nieuws voor alle ‘Suits’-fans onder ons. Er komt een achtste seizoen van de advocatenserie, maar dit zal niet alleen zonder Meghan Markle zijn. Ook haar tegenspeler Patrick J. Adams trekt de deuren achter Pearson Specter Litt voorgoed achter zich dicht.

Het was even afwachten of er nog een nieuw seizoen van ‘Suits’ zou komen, maar gisteren heeft het USA Network bevestigd dat er een achtste reeks in de maak is. Alleen was het nieuws voor veel fans bitterzoet, want niet alleen Meghan Markle maar ook Patrick J. Adams stopt met de advocatenserie.

In een interview met The Hollywood Reporter heeft Patrick J. Adams meer uitleg gegeven over zijn laatste weken als Mike Ross. ‘Ik denk dat er geen twijfel is dat Mike en Rachel voor elkaar gemaakt zijn’. Kunnen ‘Suits’-fans dus nog een happy ending voor deze twee personages verwachten? Wij hopen alvast van wel!

#darvey4life

Waarom heeft Patrick nu besloten om te stoppen met ‘Suits’? ‘Een stem in mijn hoofd zei me dat het verhaal van Mike verteld was en anders zou hij gewoon een doodnormale advocaat in de serie geworden zijn. Dit voelde niet juist aan voor mijn personage en ook niet voor mijzelf’.

In zijn laatste weken op de set heeft de acteur wel van elk moment genoten. Net omdat hij wist dat hij niet meer zou terugkeren, was elke scène extra speciaal. Patrick heeft het nieuws ondertussen ook op sociale media bekendgemaakt, en dit met onderstaande Instagramfoto.

State of the Union #MikeLoss

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Silver lining

Meghan en Patrick zullen we niet meer te zien krijgen in het achtste seizoen van ‘Suits’, maar we hebben gelukkig wel een troostprijs voor alle fans. Katherine Heigl maakt namelijk haar opwachting in de serie. ‘Ik kijk al sinds aflevering één naar de serie en ik vind het geweldig dat ik deel mag uitmaken van deze familie’, aldus de actrice in een interview met Variety.

Nog meer televisienieuws: