Home Lifestyle Televisie Kürt Rogiers over de seizoensfinale van ‘Familie’: ‘Er gaan heel wat verhaallijnen...

Kürt Rogiers over de seizoensfinale van ‘Familie’: ‘Er gaan heel wat verhaallijnen ontploffen’

Toch is het op de grootste ontploffing nog even wachten...

Kürt Rogiers
VTM

Binnen minder dan een week is het langverwachte moment eindelijk aangebroken en staat de seizoensfinale van ‘Familie’ op het programma bij VTM. Dat Stan helemaal door het lint gaat, wisten we al, maar ook voor Lars (gespeeld door Kürt Rogiers) wordt het nog spannend. In een interview met Het Nieuwsblad licht de acteur alvast een tipje van de sluier op.

Op vrijdag 29 juni is het zover en wordt de seizoensfinale van ‘Familie’ uitgezonden op VTM. Bij de zender hebben ze al een aantal previews prijsgegeven en het is dan ook duidelijk dat het een spannende week gaat worden voor fans van het programma. Komt het nog goed met Hanne en wat is Stan nu allemaal juist van plan? Ook met Lars ging het in de aflevering van vrijdag plots een stuk minder goed. Zijn relatie met Marie hangt aan een zijden draadje en de CEO van Fashion zit duidelijk met zichzelf in de knoop.

Veronique versus Marie

‘In de twee jaar dat ik Lars speel, heeft hij nog nooit zo diep gezeten’, aldus Kürt Rogiers in een interview met Het Nieuwsblad. ‘Het gaat echt niet goed met hem en dan verdwijnt hij plots.’ Verder vertelt Kürt dat verschillende personages hem zoeken, maar dat het uiteindelijk maar één iemand lukt hem weer terug te brengen. Wat denken jullie: is het Veronique of Marie?

Ook met de seizoensfinale zelf is de ‘Familie’-acteur tevreden. ‘Heel veel verhaallijnen waar we een jaar lang mee bezig zijn, gaan ontploffen’, gaat Kürt verder in zijn gesprek met Het Nieuwsblad. ‘Er gebeuren veel onverwachte dingen en dat heb ik zelf altijd heel graag in een seizoensfinale’. Toch is het op de grootste ontploffing nog even wachten, want die komt er volgens de acteur pas in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Zo lang kunnen wij écht niet wachten!

Meer ‘Familie’: