Home Lifestyle Televisie Illusionist verbaast jury ‘America’s Got Talent’ met ongeziene act

Illusionist verbaast jury ‘America’s Got Talent’ met ongeziene act

Dat had niemand zien aankomen!

America's Got Talent
YouTube: America's Got Talent

De juryleden van ‘America’s Got Talent’ hebben al veel opmerkelijke optredens gezien, maar illusionist Rob Lake wist het viertal toch te verbazen met zijn onmogelijke truc.

Toen Rob twintig was, besloot hij om te stoppen met studeren om illusionist te worden. Zijn ouders waren aanvankelijk redelijk bezorgd, maar staan ondertussen volledig achter zijn keuze. Niet onbegrijpelijk, want de truc die hij voorbereid had was echt waanzinnig.

Verdwijntruc

Voor hij begint, vertelt hij nog aan de jury dat hij heel zijn leven gewacht heeft op dit moment. Vervolgens start hij met enorm veel zelfvertrouwen aan zijn act. Hier heeft hij een handjevol volwassenen uit het publiek voor nodig en een platform in het midden van het podium. Daarnaast is hij het hele gebeuren live aan het filmen zodat de rest van de zaal goed kan meevolgen.

Vervolgens verlaat hij de zaal, telt hij af en staat hij plots in het midden van het platform. De jury, het publiek en ook wij achter ons computerscherm zijn alvast ontzettend verbaasd. Just like magic!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: