Home Lifestyle Televisie ZIEN: deze 8 singles zitten straks op het helse strand van ‘Ex...

ZIEN: deze 8 singles zitten straks op het helse strand van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Het nieuwe seizoen is vanaf 6 mei elke zondag te zien om 22u op MTV.

MTV

Leuk nieuws op deze grijze donderdag: de 8 singles van het nieuwe seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch‘ zijn bekend! En zoals wij al dachten, doet er een oude bekende mee aan het MTV-programma waarin seks en bedrog centraal staan.

Yep, wij hadden het juist geraden: niemand minder dan Alex Maas, bekend van ‘Temptation Island’, is een van de 8 singles in het nieuwe seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’.

De 27-jarige Alex is met zijn twee deelname aan een realityshow niet aan zijn proefstuk toe. Binnenkort zal hij namelijk ook te zien zijn in het nieuwe programma ‘Beste Verleiders’.

Al heeft Alex zich naar eigen zeggen vooral ingeschreven voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ om de wereld te tonen dat hij meer in zijn mars heeft dan verleiden. Oh, ironie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ontdek hier met welke 7 andere singles Alex straks op het helse strand van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zit. Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 6 mei elke week om 22u te zien op MTV en erna op MTV.be of de MTV Play App.

1 / 8
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Elodie
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Roy
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Channah
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jorden
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Lie
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Nico
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jamecia
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Alex
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Elodie
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Elodie

Elodie is 23 jaar oud, komt uit Den Haag en omschrijft zichzelf als no-nonsense. Naar eigen zeggen heeft Elodie een grote mond, maar stiekem ook een klein hartje.  Ze heeft geen filter, zegt alles wat ze denkt en is ieder weekend wel op een feestje waar je haar boven alles uit hoort. Als ze dronken is, wordt ze baldadig en komt ze nog wel eens thuis met een tuinkabouter of bloempot. Jordi, uit het vorige seizoen, is echt haar type.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Roy
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Roy

Roy uit Lanaken noemt zichzelf de beste versierder en het motto van de 25-jarige luidt dan ook: ‘Ge zijt geen player als ge er echt goe in zijt’. Roy wordt lastig van liegende mensen en bad hair days, maar vrouwen, feesten, voetbal en muziek brengen het beste in hem naar boven. Toch blijft zijn moeder de vrouw in zijn leven, ze maakt zelfs ontbijt voor ieder meisje dat blijft slapen. Roy voelt zichzelf een wereldverbeteraar, maar toch zijn er veel meisjes kwaad op hem omdat ze zich gebruikt voelen. De kans is dus groot dat er een paar exen aanspoelen om Roy het leven zuur te maken…

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Channah
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Channah

Channah uit Amsterdam is 23 jaar en heeft een imposant lijstje met exen, waaronder enkele bekende Nederlanders. Momenteel is ze eventplanner en visagiste, maar eigenlijk wil ze piloot worden. Ze kan best direct zijn en flapt er alles uit, maar realiseert zich vaak achteraf dat ze vriendelijker had mogen zijn. Channah is iedere week wel weer verliefd op iemand anders en hoopt ook in de villa liefde te vinden.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jorden
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jorden

Jorden is 27 jaar, komt uit Amstelveen en beweert al meer dan 400 bedpartners en zeker 50 trio’s op de teller te hebben staan. Het liefst is hij dag en nacht bezig met zijn uit de hand gelopen hobby om iedere vrouw die hij tegenkomt voor zich te winnen. Handig voor zijn mannelijke huisgenoten: hij is niet te beroerd om hier wat van zijn kennis over te delen. Jorden luistert niet graag naar anderen en doet lekker wat hij zelf wil, zoals een feestje bouwen. Want waar Jorden komt, daar is het gezellig! Zijn doel in de villa? Zoveel mogelijk meiden zijn bed in krijgen.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Lie
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Lie

Voor de 24-jarige Lie is België eigenlijk te klein. She dreams big en woonde dan ook al een aantal jaren in LA. Lie wist 10 jaar geleden al zeker dat ze heel veel tatoeages wilde laten zetten en dat is gelukt. ‘Enkel de voorkant hou ik vrij, want dat is hetgeen dat iemand vrouwelijk maakt.’ Ze omschrijft zichzelf als ‘sexy, cute en psycho’ en kan er niet tegen om afgewezen te worden. Wanneer ze verliefd is laat ze niet zo snel los, controleert ze haar crush graag en is ze ‘stikjaloers’.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Nico
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Nico

De 23-jarige Nico woont in Brasschaat en omschrijft zichzelf als ‘flirterig, sportief, ijdel en als een feestvierder’. Hij is ontzettend koppig en laat zich niet commanderen door anderen. Hoewel hij er onschuldig uitziet, noemt hij zichzelf ‘een wolf in schaapskleren’ die vaak met meerdere meisjes tegelijk date. ‘Meestal na een onenightstand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als die mij zien’, laat Nico nog weten.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jamecia
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jamecia

De 27-jarige Jamecia runt samen met haar zus een beautysalon in Gent, maar is in het weekend een grote losbol. Jamecia drinkt graag een glaasje en als ze dat doet wordt ze handtastelijk en flirterig. Ze omschrijft zichzelf als ‘een toffe exotische meid die graag feest en vol verrassingen zit’. Er zijn eigenlijk geen dingen die ze niet zou doen op televisie. Ze houdt van aandacht en weet van jongs af aan al dat ze voor de camera wil staan. Boven aan haar bucketlist staat een shoot voor de Playboy. Jamecia hoopt in de villa haar ideale partner te vinden en vindt Alex echt een droomman.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Alex
‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Alex

De 27-jarige Alex ken je waarschijnlijk als grootste verleider van ‘Temptation Island’, maar hij wil met zijn deelname aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ laten zien dat hij méér is dan dat. Sinds kort heeft Alex zijn eigen sportschool waar hij zijn leden persoonlijk aan een beach body helpt. Alex omschrijft zichzelf als ‘ een echte alfaman’: als hij over een festivalterrein loopt, grijpen alle mannen meteen hun vriendin vast. Hij geeft aan met meerdere vrouwen tegelijk te daten, maar belooft in Thailand zijn goede kant te laten zien.

Lees ook: