Home Lifestyle Leegte na ‘Temptation Island’? Nee hoor, ‘Ex On The Beach Double Dutch’...

Leegte na ‘Temptation Island’? Nee hoor, ‘Ex On The Beach Double Dutch’ is terug!

En we denken een 'Temptation Island'-gezicht te herkennen tussen de kandidaten.

Op 3 mei is het ‘Temptation Island’-avontuur definitief afgelopen. Vanaf dan moeten we onze donderdagen helaas doorbrengen zonder hersenloos vertier. Maar MTV heeft aan onze basisbehoeften gedacht, want de zender geeft ons vanaf zondag 6 mei een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Even voyeuristisch en dramatisch als ‘Temptation Island’, en soms zelfs met dezelfde kandidaten….

Oude bekende

Kenners weten dat verleidster Ashley van het vorige seizoen ‘Temptation Island’ eigenlijk eerst te zien was in het eerste seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ op MTV. In dat programma papte ze aan met Nick, in het echte leven een van de beste vrienden van niemand minder dan Pommeline. Om maar te zeggen: de wereld van de reality tv is eerder klein. Het mag dan ook niet verbazen dat we in onderstaande teaser voor het derde seizoen van ‘Ex On The Beach’ op MTV een bekend gezicht denken te herkennen. Nu ja, een bekend oog en een bekende borstkas. Kan jij de oude bekende vinden?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Veel meer dan borsten, billen, buiken en lippen is er in de teaser niet te zien, maar dat is voor ons voldoende om alvast één conclusie te trekken. Deze blauwe kijker komt ons namelijk heel bekend voor.

Weet je ‘t nog niet? Misschien staat deze borstkas wel in je geheugen gegrift?

We kunnen verkeerd zijn – al denken we echt van niet – maar het is volgens ons heel goed mogelijk dat ‘Temptation Island’-verleider Alex Maas een van de acht kandidaten van het komende seizoen ‘Ex On The Beach’ is. De kleerkast is niet vies van een beetje televisiebekendheid – hij doet ook mee aan ‘De Beste Verleiders’ – en zal vermoedelijk wel een flink aantal exen op zijn conto hebben. Bovendien is het ook in de Britse versie van ‘Ex On The Beach’ gebruikelijk om bekende gezichten in de villa te gooien, aangezien dat natuurlijk voor extra kijkcijfers zorgt. Zal Alex opnieuw iemand het ziekenhuis in beminnen? Of zal hij de boel kort en klein staan? We zijn benieuwd!

‘Ex On The Beach Double Dutch’ is vanaf zondag 6 mei elke week om 22u te zien op MTV en erna op MTV.be of de MTV Play App.

Meer MTV: