Home Uit & thuis AI: deze ‘Temptation Island’-vrijpartij eindigde in… het ziekenhuis

AI: deze ‘Temptation Island’-vrijpartij eindigde in… het ziekenhuis

VIJF
Dit seizoen van 'Temptation Island' is ongetwijfeld een van de heftigste seizoenen in de historie van het programma. Al zou het er eigenlijk iets té heftig aan toe gegaan zijn.

Rosanna en spierbundel Alex konden de verleiding (en de wraakgevoelens) niet weerstaan en doken tijdens de opnames van 'Temptation Island' samen onder de lakens. Een moment waar ze beiden enorm naar uitkeken, maar dat hen toch niet helemaal bleek te bevallen. Zo zou Rosanna na het potje rollebollen een tripje naar het ziekenhuis hebben moeten maken.

Blijkbaar zou de spierbundel niet iets te hevig én iets te groot geschapen zijn voor een wilde vrijpartij (dat machogedrag zou dan toch geen overcompensatie zijn geweest). Verleidster Saartje vertelde aan TV Familie dat Rosanna last had van bloedingen en de volgende dag maar moeilijk kon stappen. 'Het zou er erg ruig aan toe zijn gegaan', aldus Saartje. Dan toch niet voor herhaling vatbaar!

De geruchten worden niet bevestigd door VIJF, en Rosanna zwierde gisteren een Facebookpost online waarin ze verleider Alex beschreef als 'slecht in bed' en '#krommekleinepik'. Wat er écht gebeurd is, zullen we dus nooit met zekerheid weten. What happens on 'Temptation Island', stays on 'Temptation Island'.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.