Home Lifestyle Zo verging het de kandidaten van ‘Ex on the Beach Double Dutch’...

Zo verging het de kandidaten van ‘Ex on the Beach Double Dutch’ ná het programma

Er werden nog een paar onverwachte matches gevormd!

What happened in Thailand tussen de kandidaten van ‘Ex on the Beach Double Dutch’, zagen we tot een tijd geleden elke zondag op MTV. Maar what happened in Belgium na de reis, daar hadden we – buiten enkele posts op social media – het raden naar. Tot zondagavond. MTV liet de kandidaten nog een keer samenkomen om hun en andermans vuile was buiten te hangen in een extra aflevering, en we keken meer dan eens vreemd op.

Op Thailand werden er heel snel nieuwe en af en toe een beetje vreemde matches gemaakt – ja, Jordi en Alisa, we hebben het over jullie –  en dat ging in België en Nederland gewoon verder.

Yoshi en Shelby

Yoshi en Michelle, de ex-verloofden, leken de liefde in Thailand opnieuw gevonden te hebben.

Maar in België stonden Yoshi’s ambities en oude gewoontes de relatie in de weg. ‘Hij wou fotomodel worden en daar hoorde ik niet bij’, aldus Michelle. Maar dat betekent niet dat het nieuwbakken model helemaal met lege handen naar huis is gekomen. Je herinnert je misschien nog dat de liefde in Thailand al heel snel opflakkerde tussen de Nederlandse Shelby en de licht ontvlambare Antwerpenaar?

Shelby doofde het vuur van Yoshi – letterlijk – al snel door niet één, niet twee, maar drie drankjes (of waren het er vier?) over zijn brede bast te gooien. De reden? Haar lover van toch wel één volle namiddag had met een ander gepraat!

Anyhow, terug thuisgekomen ging het vuur opnieuw branden, want de twee zijn nu aan het daten. ‘Shelby zie ik wekelijks’, zegt Yoshi al glimlachend. De Nederlandse vertelt vervolgens dat ze normaal niet met iemand slaapt zonder dat ze écht een relatie heeft, maar dat ze zich goed genoeg voelt bij Yoshi en hem voldoende vertrouwt om het toch te doen. En die nachten samen, die blijken héél romantisch.

Arme Michelle, die mocht via het internet ontdekken dat haar ex-verloofde nu met een andere ‘EOTBDD’-kandidate is. Zeer fijngevoelig van die goeie ouwe Yoshi.

Esmee en Jeffrey

Playboy Jeffrey verviel eveneens in z’n oude gewoontes van het ene meisje inwisselen voor het andere. In de korte periode die hij in Thailand spendeerde, was hij met Sharon, om haar dan beu te raken en in te wisselen voor ‘Temptation Island’-verleidster Chiara, die hij op haar beurt ook weer beu werd. Een mens zou denken dat we ‘t over maanden of jaren hebben in plaats van over zo’n twee weken, nietwaar?

Wel, kort na de opnames vond Jeffrey dat het tijd geworden was om z’n ‘EOTBDD’-droom te laten uitkomen: het doen met de tweeling. Nu ja, in theorie dan toch.

Het probleem was alleen dat Chiara op het moment dat Jeffrey de tweede tweelingzus, Esmee, aan zijn haak sloeg, nog dacht dat zíj Jeffreys liefje was. Oh, en dat ze op de bewuste avond in dezelfde discotheek aanwezig was vanwaar Jeffrey en Esmee samen zijn vertrokken om hun ding te doen. Mooi zo.

En jawel, ook Esmee liet Jeffrey geloven dat het voor hem the real deal was. En jawel, ook Esmee werd hij niet veel later beu, wanneer er een ander knap ding voorbij kwam dartelen. Jeffrey, jongen….

En de rest…

Voor de rest zijn er geen grote verrassingen. Dat Jordi en Sharon terug aan een (wankele) relatie begonnen, weten we al een tijdje. Hannah viel even terug in de armen van Altin, nadat Mike niet de lieve jongen bleek te zijn voor wie ‘m hielden – meer nog, in de special is hij zelfs een beetje een ettertje. Bastiano probeerde het nog even met Alisa, maar zij vertrok naar Rusland om daar nog eens aan een reality-programma mee te doen. En ze vond er de liefde!

❤️☺️

A post shared by Литинская Алиса (@alisa_megastar) on

Nog geen genoeg van de ‘Ex on the Beach Double Dutch’-cast? Sharon en Esmee zijn nu elke zondag te zien op MTV in hun eigen programma ‘Double Trouble’. Check hier ons verslag van de eerste aflevering.

Meer reality:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.