Home Lifestyle Televisie AHA: dit mogen we maandag verwachten in de dubbelaflevering van ‘Familie’

AHA: dit mogen we maandag verwachten in de dubbelaflevering van ‘Familie’

We krijgen komende week te maken met maar liefst drie (!) nieuwe personages.

Momenteel kijken we massaal uit naar het weekend, maar voor ‘Familie’-fans is het aftellen naar maandag. Dan gaat namelijk het nieuwe seizoen van start met een dubbelaflevering, en die belooft alvast ontzettend spannend te worden.

De aflevering die maandag wordt uitgezonden gaat verder op de gebeurtenissen van de seizoensfinale. Een dag later, op dinsdag 28 augustus, maken we een tijdsprong van twee maanden en gaan de afleveringen verder in real time.

Fans van de VTM-serie zijn al bijna twee maanden aan het wachten op antwoorden, en het lijkt erop dat we die nu eindelijk gaan krijgen. Zo komen de kijkers te weten hoe het met Emma en de kleine Milou afgelopen is. Daarnaast staan ook nog de gebeurtenissen tussen Stan en Evy centraal. Hoe loopt het met hem af nadat hij werd neergeschoten door zijn ex-vriendin? Last but not least komen ook Véronique en Amélie aan bod. Véronique kan zich niets meer herinneren en zoekt hulp bij haar broer Peter. Bovendien neemt ze ook een aantal beslissingen die niet zonder risico zijn.

Nieuwe gezichten

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe verhaallijnen. Daarom mogen we ook kennismaken met een aantal nieuwe gezichten. Komende dinsdag duikt al een zekere Michiel (gespeeld door Frank Boddin) op in de serie. Michiel is een oude kennis van Niko en de twee delen duidelijk een mysterieus verleden. Véronique krijgt dan weer te maken met Vicky (Tania Poppe), geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Daarnaast krijgt ook David Cantens een langlopende gastrol als Jonas Versteven. Jonas is de zoon van Jenny en komt in de aflevering van donderdag 30 augustus voorwaardelijk vrij uit de gevangenis. Al is het nog even afwachten of hij wel welkom is bij zijn familie…

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.