Home Lifestyle OEPS: grote spoiler over ‘Familie’-finale op sociale media

OEPS: grote spoiler over ‘Familie’-finale op sociale media

'Familie' komt pas binnen vijf dagen terug, maar fans kunnen nu al de uitkomst van een grote cliffhanger weten.

Familie
© VTM

Erika Van Tielen zal vermoedelijk onder haar voetjes hebben gekregen van de bazen bij VTM. De ‘Familie’-actrice postte een foto op Instagram die een verhaallijn van de serie verklapt. Lees dus niet verder als je alle spanning voor maandag wil houden!


Amélie

Een van de grote vragen die de ‘Familie’-kijker maandag beantwoord wil zien in de eerste aflevering na de zomerstop, is of Amélie de aanslag op haar leven overleeft. Ongewild beantwoordde Erika Van Tielen, die Amélie speelt, die vraag vandaag op Instagram. Van Tielen nam een foto van de deur van haar loge in de nieuwe studio van ‘Familie’ – die wij in primeur mochten bezoeken – waarop ‘Amélie’ te lezen staat. Het feit dat de actrice aanwezig is op de set en een eigen loge krijgt, moet wel betekenen dat haar personage in de serie blijft. De foto is ondertussen verdwenen, maar the damage is done.

Het is niet de eerste keer dat Van Tielen iets te veel weggeeft op sociale media.Toen ze net bij de soap begon, deelde ze een selfie waarop een stuk van het scenario te zien was. Fans konden daarop lezen dat Lars, het personage van Kürt Rogiers, liefdesverdriet had omdat Véronique zijn hart brak. Dat was op dat moment nog niet geweten.

Maandag 27 augustus om 20u gaat het nieuwe seizoen ‘Familie’ van start met een dubbelaflevering.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.