Home Lifestyle Televisie VIDEO: zo ziet de gloednieuwe studio van ‘Familie’ eruit

VIDEO: zo ziet de gloednieuwe studio van ‘Familie’ eruit

We kregen in primeur ook een nieuw decor te zien en daaruit blijkt alvast dat ons nog een aantal spannende momenten te wachten staan…

Binnen een week gaat het nieuwe seizoen van ‘Familie’ van start bij VTM, maar ook vandaag was het al een bijzondere dag voor de acteurs. Het was namelijk de eerste draaidag na de zomerbreak en dit in de gloednieuwe studio in Lint. En die mogen wij vandaag aan jullie laten zien!

Deze ochtend was het vroeg opstaan voor onder andere Kürt Rogiers en Roel Vanderstukken. Na een welverdiende vakantie werden ze vandaag namelijk vroeg in de studio verwacht om het nieuwe seizoen in te blikken. Alleen zagen die er hier en daar misschien een tikkeltje anders uit, want de set van ‘Familie’ is verhuisd naar Lint. Ook wij waren vanochtend van de partij en kregen van VTM een rondleiding. En hier lieten ze ons bovendien meteen een nieuwtje zien!

Nieuw decor

In het nieuwe seizoen dat maandag 27 augustus van start gaat, krijgen we namelijk een gloednieuw decor te zien. Moet Stan uiteindelijk toch de gevangenis in of is de cel gereserveerd voor Véronique? Wie we achter de tralies zullen zien, blijft voorlopig nog even geheim. Wat we wel al weten, is  dat de eerste afleveringen van het gloednieuwe seizoen extra spannend gaan worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast een rondleiding op de set mochten we ook een aantal acteurs interviewen. Naast Kürt Rogiers (Lars) en Roel Vanderstukken (Benny) waren bijvoorbeeld ook Lien Van de Kelder (Marie) en Hilde Van Haesendonck (Jenny) aanwezig. Zij gaven ons alvast een kleine preview van wat ons allemaal nog te wachten staat. Check dus zeker volgende week maandag onze website voor de volledige video!

Lees ook: