Home Lifestyle BEVESTIGD: deze 7 straffe stemmen doen binnenkort mee aan ‘Liefde voor Muziek’

BEVESTIGD: deze 7 straffe stemmen doen binnenkort mee aan ‘Liefde voor Muziek’

Wie zullen Natalia, Clouseau, Josje Huisman, Gers Pardoel, Isabelle A en Lady Linn opvolgen?

VTM

Enkele dagen geleden werd er al druk gespeculeerd over de deelnemers van ‘Liefde voor Muziek. Zo zouden onder andere Niels Destadsbader, Marco Borsato, Sarah Bettens en Gabriel Rios deelnemen aan het nieuwe seizoen. Op een officieel bericht hebben we gelukkig niet lang moeten wachten, want in de slotaflevering van ‘2 Meisjes op het Strand’ werden de kandidaten officieel bekendgemaakt.

Niels Destadsbader heeft onder lichte dwang (mopje!) van Bart Peeters bekendgemaakt dat hij zal deelnemen in een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. De presentator heeft zijn deelname aangekondigd tijdens de laatste aflevering van ‘2 Meisjes op het Strand’ én Niels heeft meteen ook de zes andere namen verklapt.

Verrassende mix

Samen met Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Coco jr., Sarah en Gert Bettens van K’s Choice, Silvy De Bie van Sylver en de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation vertrekt Niels eind oktober naar een nieuwe (nog onbekende) bestemming. Dat er een verrassende mix van covers gebracht zal worden, is nu al duidelijk. Denk maar aan symfonische metal in een Lotti-jasje of K’s Choice in een Sylver-mix…

Bron: VTM

Eerder deze week werd er gefluisterd dat ook Marco Borsato en Gabriel Rios zouden deelnemen, maar hier blijkt nu niets van waar te zijn. Twee van de vier goed geraden is niet slecht, toch? En zo hebben ze bij VTM meteen twee toppertjes die ze op hun lijstje voor het volgende seizoen kunnen schrijven.

De drie vorige seizoenen van ‘Liefde voor Muziek’ waren altijd een echt kijkcijferkanon. Het afgelopen seizoen haalde zelfs verschillende keren de kaap van 800.000 kijkers en wij zijn er zeker van dat dit bij het vierde seizoen niet anders zal zijn.

Enkele fragmenten uit het vorige seizoen: