https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HOERA: deze drie kandidaten zullen alvast te zien zijn in het nieuwe...

HOERA: deze drie kandidaten zullen alvast te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’

Kippenvel verzekerd!

© VTM

Ben jij een van de fans die al sinds de laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ zit uit te kijken naar het nieuwe seizoen? Je zal nog even geduld moeten hebben, maar je kan wel alvast de nummers van deze drie artiesten beginnen instuderen.

VTM is volop bezig met de voorbereidingen van het vierde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Wie zullen Natalia, Clouseau, Josje Huisman, Gers Pardoel, Isabelle A en Lady Linn opvolgen?

Naar verluidt liggen er drie namen al vast. Niels Destadsbader, Marco Borsato en Sarah Bettens, voornamelijk bekend van de band K’s Choice die ze samen met haar broer opstartte, zouden elkaars nummers binnenkort gaan coveren. In de wandelgangen wordt ook gefluisterd dat Gabriel Rios komend seizoen van de partij zou zijn. VTM bevestigde nog niets.

1 / 4
Niels Destadsbader
Marco Borsato
Sarah Bettens
Gabriel Rios (wordt gefluisterd)
Niels Destadsbader
Niels Destadsbader

© Photo News

Marco Borsato
Marco Borsato

© Photo News

Sarah Bettens
Sarah Bettens

© Photo News

Gabriel Rios (wordt gefluisterd)
Gabriel Rios (wordt gefluisterd)

© Photo News

Kijkcijferkanon

De drie vorige seizoenen van ‘Liefde voor Muziek’ waren telkens opnieuw een waar kijkcijferkanon. Het afgelopen seizoen haalde zelfs verschillende keren de kaap van 800.000 kijkers.

Tijdens het programma coveren Vlaamse en Nederlandse artiesten elkaars nummers. En dat zorgde tijdens de voorgaande seizoenen voor heel wat traantjes. Op televisie, maar ook in de Vlaamse huiskamer. We zijn VTM dan ook bijzonder dankbaar dat ze nu aan een vierde seizoen werken. En moesten deze artiesten echt deelnemen aan het nieuwe seizoen, dan kijken we nu al enorm uit naar hun covers!

Enkele fragmenten uit het vorige seizoen: