Home Lifestyle Telenet komt met ‘De Mol’-zone: extra content voor fanatieke Molloten

Telenet komt met ‘De Mol’-zone: extra content voor fanatieke Molloten

Je vindt er onder meer interviews met de afvallers en achter-de-schermenbeelden.

Vanaf zondag duiken Molloten weer onder in de verzwelgende draaikolk die ‘De Mol’ is. Op Telenet vinden zij dit seizoen extra veel content om zich in te verliezen. In de ‘De Mol’-zone verschijnen onder meer interviews met de afvallers, achter-de-schermenbeelden en nabesprekingen door een comité van bekende fans van het programma.

Telenet-abonnees vinden nu in hun tv-theek een nieuw tabbladje ‘De Mol’. Daar verschijnt de komende weken heel wat extra content over het nieuwe seizoen. Zo verschijnen er na elke aflevering ongeziene achter-de-schermenbeelden. Momenteel kan je al een behind the scenes over het castingproces bekijken.

Na elke aflevering zal er in de ‘De Mol-zone ook een interview met de afvaller van de week te zien zijn. De deelnemers die uit het spel liggen, doen een babbeltje met ex-saboteur Gilles Van Bouwel. Misschien kom je zo wel te weten op welke kandidaat de afvaller zijn antwoorden invulde, en wie dus waarschijnlijk níét de saboteur is?

© Play4

In ‘Het Overlegcomité’ bespreken zes bekende koppen de aflevering. Pedro Elias, Céline Van Ouytsel, Leen Dendievel, Bart Cannaerts, Astrid Stockman en Joris Hessels delen hun ideeën via een wekelijkse videocall. In ‘De Leerlingenraad’ wordt er dan weer een praatpaal geplaatst op een Vlaamse speelplaats. Kinderen vertellen tegen de paal hun ideeën bij de laatste aflevering. ‘De Leerlingenraad’ verschijnt op dinsdag.

Lees ook: