Home Lifestyle VIDEO: Allison Scott over het bedrog van haar man Sean Dhondt: ‘Je...

VIDEO: Allison Scott over het bedrog van haar man Sean Dhondt: ‘Je voelt je vernederd’

Ze praat voor het eerst over de pijnlijke situatie in de tweede aflevering van 'Kat zonder Grenzen'.

Allison Scott
© Play4

Vorig jaar lekten er heel wat intieme naaktfoto’s en -filmpjes van enkele BV’s, waaronder ook Sean Dhondt (37). Zijn vrouw, Allison Scott (31), vertelt voor het eerst hoe zij daarmee omging in de tweede aflevering van ‘Kat zonder Grenzen’ woensdagavond.

Sean Dhondt werd samen met onder anderen Stan Van Samang en Peter Van de Veire slachtoffer van ‘Eveline’. In werkelijkheid bleek de vrouw die ze online ontmoetten een man te zijn die zich online voordeed als een knappe blondine. Hij wist zo verschillende bekende Vlamingen te verleiden en te overhalen om expliciete foto’s en filmpjes naar hem te versturen die hij daarna zonder hun toestemming doorstuurde.

Ook voor Allison Scott, de vrouw van Sean Dhondt, was deze lek een grote klap. Zij volgde haar grote liefde zo’n tien jaar geleden naar België. Allison is hier aan de slag als tattoo artist, terwijl Sean zingt en presenteert. Ze praat nu voor het eerst openlijk over de pijnlijke situatie met Kat Kerkhofs in de tweede aflevering van ‘Kat zonder Grenzen‘.

Oprotten

Kat zoekt Allison thuis op en die laatste geeft doodeerlijk toe wat ze voelde toen Sean aan haar opbiechtte dat er foto’s van hem circuleerden en ze praat over hoe het nu verder moet met hun huwelijk. ‘Iedereen stuurde het naar me’, aldus Allison. ‘Er zijn mensen die zeggen: is dit eigenlijk wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten!’

Op haar antwoord op de vraag of ze bij Sean zal blijven, moet je nog even wachten tot woensdag, wanneer de tweede aflevering van ‘Kat zonder Grenzen’ op Play4 verschijnt.

Je kan het volledige gesprek woensdag 17 maart om 21u30 bekijken op Play4.

Lees ook: