Home Lifestyle Telenet fleurt je Blue Monday op met véél Vlaamse comedy

Telenet fleurt je Blue Monday op met véél Vlaamse comedy

Je kan je vandaag ook laten bellen door Jacques Vermeire, Urbanus of Adriaan Van den Hoof voor een opbeurend babbeltje.

De derde maandag van januari – vandaag dus – zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn, vandaar de benaming Blue Monday. Telenet gaat daarom de strijd aan tegen die vervelende winterdip. Hun wapen? Vlaamse humor.

Telenet voegt vandaag zaalshows van Urbanus, Jacques Vermeire, Alex Agnew, Xander De Rijcke en Adriaan Van den Hoof toen aan z’n Play-aanbod. Van ‘Urbanus Live’, de eerste show van Urbanus uit 1985, tot het meest recente werk van Jacques Vermeire dat nog nooit vertoond werd op televisie: alles wordt in de strijd gegooid om Blue Monday iets minder blue te maken. Met het aanbod aan comedyshows dat je op Play – en dus ook Play More – vindt, kom je de donkere, koude winter makkelijk door. Lente, here we come!

© Telenet

Lollig telefoontje

Telenet gaat nog een stapje verder in de strijd tegen Blue Monday. Tussen 8u en 16u vandaag zijn Jacques Vermeire, Urbanus en Adriaan Van den Hoof medewerkers van Telenets Comedy Helpdesk. Hun job: mensen opvrolijken via de telefoon. Als je een van de drie lolbroeken aan de lijn wil krijgen, moet je je voor 15u registreren op de website van Telenet. Er is niets gegarandeerd, maar met een beetje geluk heb je Jacques, Urbanus of Adriaan vandaag nog aan de lijn en krijg je een mopje, een gevatte opmerking of ongefilterd stukje maatschappijkritiek te horen. Bye bye, Blue Monday.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.