Home Deco 5 onmisbare technische snufjes in huis die jouw leven een pak gemakkelijker...

5 onmisbare technische snufjes in huis die jouw leven een pak gemakkelijker maken

Loop je elke ochtend in de badkamer te bibberen of vergat je je stijltang weleens uit te zetten?

Vergeet jij je stijltang weleens uit te zetten en loop je dan de hele dag panisch rond dat heel het huis in vlammen opgegaan is? Vergat je de verwarming uit te zetten en betaalde je je blauw aan je energiefactuur? Of sta je elke ochtend opnieuw te bibberen in de badkamer? Dan zullen deze 5 technische snufjes je leven in de toekomst ongetwijfeld een pak gemakkelijker maken!

1

Evohome van Honeywell

Smooth operator radiator want met de Evohome-thermostaat van Honeywell kan jij het deze winter gewoon niet koud hebben in huis. Je kan elke ruimte apart verwarmen en via een app bedienen. Su-per-handig! Moet je dus om zes uur ‘s ochtends onder de douche springen, maar heb je geen zin dat het ook in je slaapkamer meteen twintig graden wordt, dan kan je met de Evohome dus gewoon instellen dat je tussen zes en acht enkel je badkamer wil verwarmen. Hetzelfde wanneer je thuiswerkt of als je onverwacht vroeger op een feestje vertrekt: even de app openen en get your heat on! Zo ben je zeker dat je nooit meer nutteloos de verwarming op laat staan, maar kom je wel altijd thuis in een warm huis. Heerlijk!

2

TRÅDFRI Smart Lighting-collectie van IKEA

IKEA lanceerde begin dit jaar zijn TRÅDFRI Smart Lighting-collectie: kant-en-klare sets slimme ledverlichting die makkelijk te installeren zijn en bovendien superbetaalbaar. Je hebt er geen dure elektricien voor nodig. Gewoon even een app installeren, connecteren met het systeem en dan kan jij lekker draadloos gaan dimmen en schakelen tussen verschillende tinten licht. Je kan trouwens ook een timer op je verlichting zetten zodat de lamp automatisch aanspringt vanaf een bepaald uur. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent en toch de indruk wil wekken dat er iemand thuis is. Of als je gewoon een beetje lui bent aangelegd en niet elke avond je smartphone wil nemen om het licht aan te doen 😉

3

Powerbot robotstofzuiger van Samsung

Ligt je huis er ook een beetje rommelig bij wegens gebrek aan tijd en goesting? De Powerbot van Samsung is een automatische stofzuiger die je huis helemaal alleen schoonmaakt. Hij is klein, fijn, schattig, efficiënt én je kan hem van op afstand bedienen met de handige Smart Home-app.

4

Slimme stekkers van Elgato Eve Energy

Wil je volledige controle op je energieverbruik? Met de slimme stekkers van Elgato Eve Energy beheer je zelf makkelijk elk elektrisch apparaat in huis. Met de app check jij het verbruik van je apparaat en kan je het van op afstand in- of uitschakelen. Want eerlijk, zijn we ‘s ochtends niet allemaal een beetje panisch of we de stijltang wel echt uit het stopcontact getrokken hebben of het strijkijzer niet toevallig hebben aangelaten?

5

RÄLLEN draadloze laders van IKEA

Nog meer technische snufjes van IKEA! Geen zin in lelijke kabeltjes in huis? Met de RÄLLEN draadloze laders van IKEA laad jij je telefoon gewoon – je raadt het nooit – draadloos op. Jawel. Het enige wat jij moet doen, is je telefoon op de lader leggen. Je plaats de draadloze oplader gewoon waar je ‘m het meest nodig hebt en je kan ‘m trouwens in elk meubel laten inbouwen. Gedaan met eeuwig zoeken naar een stopcontact dat vrij is of het wegmoffelen van lelijke kabels.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.