Home Lifestyle Te warm om te blokken? Bedrijf stelt koele kantoren gratis open voor...

Te warm om te blokken? Bedrijf stelt koele kantoren gratis open voor studenten

Op meer dan 30 locaties kunnen tweedezitters blokken in business lounges met airco, wifi en - het allerbeste - gratis koffie.

studeren
© Shutterstock

Flexwerkaanbieder Regus heeft medelijden met de studenten met herexamens die in deze hitte moeten blokken. Dus zet het bedrijf de deuren van zijn 37 verkoelde kantoren voor hen open. In de business lounges slash blokruimtes vinden tweedezitters naast gratis airco ook gratis wifi, koffie, thee en water.

Blokken in een business lounge

Regus is een bedrijf dat kantoorruimte verhuurt voor flexwerk, wat betekent dat het heel wat kantoren heeft over heel België. Op maar liefst 37 locaties kunnen studenten vanaf vandaag tot 31 augustus terecht om in alle rust en koelte te studeren in een professionele werkruimte. De aangename temperatuur, wifi, koffie, thee en water krijgen ze er gratis bij.

Studenten kunnen op de site van Regus opzoeken welk kantoor – mét business lounge – het dichtst bij hen in de buurt ligt. Het aanbod is geldig zolang er plaats is, reserveren of verwittigen is niet nodig. Studenten zijn welkom op weekdagen tussen 9u en 17u.

Kantoorruimtes van Regus in Antwerpen-Centraal.

Meer tips voor tijdens de hittegolf: